British Gas разкри днес неприлично“ 10-кратно увеличение на годишните печалби

...
British Gas разкри днес неприлично“ 10-кратно увеличение на годишните печалби
Коментари Харесай

10-кратно увеличение на годишните печалби на British Gas, наречено „неприлично“, тъй като Обединеното кралство е обхваната от кризата с горивната бедност

British Gas разкри през днешния ден „ непристойно “ 10-кратно нарастване на годишните облаги като мащаба на рецесията с горивната беднотия в нацията беше разсъблечен.

Най-големият снабдител на сила в страната завоюва £751 милиона през предходната година по отношение на £72 милиона през 2022 година Скокът беше подхранван от £500 милиона разноски за енергийна рецесия, които му беше разрешено да възвърне от сметки. Собственикът Centrica осъществя облаги от близо £2,8 милиарда.

Но Фиона Уотърс, представител на акцията Warm This Winter, сподели: „ Неприличните облаги на British Gas просто въплъщават ограбването на Англия, където на шефовете се заплащат милиони всяка година в за сметка на елементарните хора, милиони от които живеят в студени влажни домове, тъй като просто не могат да си разрешат да заплащат големите си сметки за сила.

Саймън Франсис, координатор на обединението End Fuel Poverty Coalition, сподели: „ Тези облаги са астрономични за компания, осигуряваща силата, от която хората се ну...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР