Британците ще се наслаждават на две седмици горещо и сухо

...
Британците ще се наслаждават на две седмици горещо и сухо
Коментари Харесай

Британците са изправени пред двуседмична стена от горещини - докато система от високо налягане помита нацията със слънчево греене

Британците ще се любуват на две седмици " горещо и изсъхнало " слънце, до момента в който вълна от " високо налягане " обгръща Англия - с настъпването на април с цел да приключи с меки условия.

Според метеорологичната работа ще има „ много изсъхнало време за доста региони “ с открити условия, които евентуално ще се покачат. Северозападът ще усети най-вече горещината, като най-сухите условия са там, съгласно прогнозата за времето от 28 април до 12 май. в случай че се развият условия, е по-вероятно да обиден юг с риск от пороен дъжд или дъждове, като цяло температурите евентуално ще бъдат близки до междинните, с топли дни, само че някои по-студени нощи. "

Междувременно прогноза на Метеорологичната работа. за интервала от 18 април до 27 април споделя, че евентуално ще настъпи " струпване на напън " - което значи изсъхнало време в Обединеното кралство " като цяло ". Метеорологичният екип на BBC сподели, че от 22 април нататък наклонността за по-сухо време може да продължи.

В него се споделя: „ Последната седмица о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР