Британците ще се насладят на две горещи вълни тази сутрин

...
Британците ще се насладят на две горещи вълни тази сутрин
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците ще се насладят на две горещи вълни през април – и едната може да е само след няколко дни

Британците ще се насладят на две горещи талази тази заран – като първата ще стартира през днешния ден и ще продължи през целия уикенд в някои области.

Първият усет на лятото идва през днешния ден от 13:00 ч. в някои елементи на Обединеното кралство, когато температурите стартират да се покачват. Живакът в последна сметка ще доближи 20C до 16:00 часа в източната и югоизточната част на страната, до момента в който даже северната част на Шотландия ще се радва на температури от 18C. Благодарение на идването на 72-часов африкански струй ще остане безоблачен през целия уикенд и ще продължи до понеделник, когато изискванията още веднъж ще станат по-хладни.

Синоптицата на Би Би Си Хелън Уилетс споделя, че ще се усеща „ топло “. Тя сподели: „ Може да забележим по-ярко небе и слънчева светлина, преди идващият източник на дъжд да стартира да се материализира още веднъж в западните елементи. Но вижте температурите в четвъртък, наподобява меко, в действителност топло в засилващото се априлско слънце.

„ По-мекият по-топъл атлантически възд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР