Британците се скъсаха от купонясване в чужбина през текущия летен

...
Британците се скъсаха от купонясване в чужбина през текущия летен
Коментари Харесай

Разврат в Гърция: Мацка наду като гайда младеж посред бял ден ВИДЕО 18+

Британците се скъсаха от купонясване в чужбина през настоящия летен сезон, който върви към своя край, а фотограф, търсещ голите танци, проговори пред в. "Дейли Стар " за празненство на яхта, завършило с всеобщ секс разврат.



Диви фотоси и клипове се появиха от Магалуф и Майорка, на които облеклата падат и освободени млади дами танцуват до несвяст голи в питейни заведения.
Но развратът не се случва единствено на Балеарски острови, като фотоси на разврата се качват и от Слънчев бряг в България.

Гръцкият курорт Ая Нпа обаче заби всички в земята - дестинацията е все по-популярна измежду тези, които търсят палави занимания.


Хиляди млади британци се насочиха натам поради голите танци на яхти, около басейни и по време на празненства с изобразяване по голи тела.


Добре напоените с алкохол дами и младежи непрекъснато раздрусват курорта, придобил международна популярност още през 90-те години на предишния век.



Уебсайтът Истинските девойки станаха неприятно (Real Girls Gone Bad) нае снимачен екип, който да улови и документира голите танци и игри.

И по този начин екипът потегли по по този начин наречените обиколки на питейни заведения, които в един миг са се трансформирали в порно филми, а резултатът от работата им е качен в мрежата.
Фотографът и оператор на уеб страницата, прочут с името Даниъл, показа, че е станал очевидец на много "екстремни гледки " в Ая Напа.


"Тази година стартира добре, всичко беше доста заето още при започване на сезона, само че при започване на август нещата малко забавиха темпове. Тази година, по отношение на предходните, е малко по-кротка, само че на няколко празненства на яхти видях брутални надпревари по гол туър, които бяха страхотни, а едно момиче направи свирка на един юноша непосредствено по време на надпреварата ", споделя той.

Ая Напа е прочут със своите убийствено брутални алкохолни обиколки на питейните заведения и мега горещия нощен живот измежду британците.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР