Британците се събуждат от снежна покривка и ветрове със скорост

...
Британците се събуждат от снежна покривка и ветрове със скорост
Коментари Харесай

Бурята Нелсън удря, докато британците се събуждат от снежна покривка с ветрове със скорост 70 мили в час и предупреждения за времето

Британците се разсънват от снежна завивка и ветрове със скорост 70 благи в час с предизвестия за времето, които към момента са в действие за през днешния ден.

Обединеното кралство беше наранено от зимни дъждове от бурята Нелсън през нощта и тази заран, като нестабилното време ще продължи до Великден.

Система с ниско налягане, навлизаща от Атлантическия океан, предизвиква неприятните условия и води до сняг там, където удря по-студения въздух, движещ се надолу от север.

Изображенията демонстрират тежък дъжд в южен Девън, като метеорологичната работа предизвестява за допустимо затваряне на пътища и хората да чакат по-дълги пътувания.

Метеорологичните карти от WXCharts демонстрират огромен леден фронт, движещ се нагоре в страната от югозапад - носейки зимни дъждове в редица региони. Пориви можеха да се видят в цялата страна от среднощ, а към 8 см може да са се утаили на земята в Уелс.

Въведено е жълто метеорологично предизвестие за сняг за по-голямата част от Уелс, което започв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР