БРИТАНЦИТЕ се подготвят за хаоса от бурята Иша с предупреждения

...
БРИТАНЦИТЕ се подготвят за хаоса от бурята Иша с предупреждения
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците се подготвят за хаоса от бурята Иша с ветрове със скорост 85 мили в час и предупреждение за „опасност за живота“ след падане от -10C

БРИТАНЦИТЕ се приготвят за хаоса от бурята Иша с предизвестия за „ заплаха за живота “ от ветрове със скорост 85 благи в час след -10C спад.

Очаква се пороен дъжд и стихия да обиден огромна част от Обединеното кралство, като се чакат наводнения, безпорядък при пътешестване и даже спирания на тока.

Метеорологичната работа издаде жълто предизвестие за времето за дъжд, обхващащ цялото Обединено кралство, до момента в който по-тежки кехлибарени предизвестия, този път за вятър, покриват огромна част от север и запад.

Навсякъде на север от Манчестър, в това число цяла Шотландия, както и огромна част от Уелс и северното крайбрежие на Девън и Корнуол се предвижда през днешния ден да видите пориви, достигащи до 85 благи в час.

Тези предизвестия остават в действие до утрешния ден, с в допълнение кехлибарено предизвестие за активиране напразно в среднощ в региона сред Брайтън и Кентърбъри по огромна част от Южното крайбрежие.

Сигналите гласят, че има „ добър късмет “ за спиране на тока...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР