Британците са предупредени от Метеорологичната служба за до 4 см

...
Британците са предупредени от Метеорологичната служба за до 4 см
Коментари Харесай

Метеорологичното време в Обединеното кралство: Жълто предупреждение от Метеорологичната служба, тъй като британците ще бъдат засегнати от дъжд и наводнения

Британците са предизвестени от Метеорологичната работа за до 4 см дъжд и наводнения, които могат да доведат до затваряне на пътища и „ ампутиране на общности изключено ”.

Жълто предизвестие за дъжд от националната метеорологична организация обгръща югоизточната част на страната и се дължи на ниското налягане, което идва от Атлантическия океан, носейки проливни дъждове през уикенда.

Дужовете на към този момент наситена почва значат, че има опция за наводнения и Агенцията по околна среда също има 60 предизвестия за наводнения в цяла Англия, като множеството са в южната и източната част.

Метеорологичният офис Синоптикът Джонатан Вотри посъветва хората да внимават заради разстройства от дъжда. „ С този дъжд, който пада върху към този момент доста наситена земя, има капацитет за локализирани наводнения и внимавайте през нощта и даже при започване на понеделник можем да забележим някои разстройства тук-там “, сподели той.

„ На други места през нощта ще има ясни заклинания, дъждове, които се надигат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР