Британците отдавна са пропищели от албанската мафия, която наводнява Острова

...
Британците отдавна са пропищели от албанската мафия, която наводнява Острова
Коментари Харесай

„Сън“: Албанските мутри ни превзеха Югоизтока, а едни лоши българи дойдоха и…

Британците от дълго време са пропищели от албанската мафия, която наводнява Острова с опиати. Докато по-голямата част от активността им беше ориентирана към северната част на страната и Лондон, в този момент „ Сън “ в собствен просторен материал разкрива по какъв начин тъмните балкански субекти завладяват и югоизточната част на страната и по-точно графство Есекс.

Най-малко 40 000 злодеи от Източна Европа са пресекли страната, трансформирайки графството, и прилежащ Кент, в ужасни незаконни леговища.



Това провокира въоръжени грабежи в известен шопинг център, а единствено на 8 благи мол в Кент се е трансформирал в четвъртия максимален престъпен събирателен пункт в Англия и Уелс.

Албанци доставили толкоз доста кокаин в Лондонското сити, че надрусали змиорките в Темза

Това твърди в своя нова книга проверяващият публицист Уенсли Кларксън. Той видял с очите си по какъв начин албанците управляват секс работничките в Югоизтока и даже употребявали товарен резервоар като стая за мъчения.



Миналата седмица Националната престъпна организация оповести отчет, в който се показва, че един на всеки 10 пандизчията в страната е албанец.

В книгата един от огромните гангстерски босове разкрива: „ Британия е по-богата от множеството страни и е елементарно да се създадат огромни пари тук “.

„ Идеално място за търгуване за всички задгранични гангстери. Те могат да продават своите опиати, да си ръководят обществените домове и да си изперат всичките мръсни пари “, споделя трафикант на дрога.



Тунелът Дартфорд под река Темза се е трансформирал в жизненоважен портал към подземния свят на Англия. От там годишно минават 200 000 корабни контейнера.

Началото на незаконния взрив е през 2012 година, когато бандите от Източна Европа обединили сили и се прицелили в комерсиалните центрове към тунела.


Първият им удар бил в Лейксайд, когато румънска тайфа, въоръжена с секира и чукове, обрала бижутерски магазин и отмъкнали бижута на „ Картие “ и „ Ролекс “ за над 170 000 паунда.

На идващия ден бандити обрали предмети за 1,2 млн. паунда от бижутерски магазин в Блууотър. Последвали още минимум шест огромни обири в околните търговски центрове.



„ Те са безмилостни. Нахлуват с щурм в магазините и за две минути ги няма. Понякога даже имат джипове за подкрепление. Те са голяма мрежа “, споделя полицейски детектив.

От Скотланд Ярд са открили, че албанците държат над 75% от обществените домове в цяла Англия. Само в скъпарския квартал на Лондон – „ Сохо “, изкарват по 15 млн. паунда на година.



Кларксън разкрива по какъв начин албански нарушител употребявал товарни контейнери освен като пространства за работа на проститутки, само че и като места за мъчения на съперници. Дори бил позволен до един подобен от разбойник, наименуван Бари.

„ Имаше стока и камшици, закачени на стената. Представиха ме на 40-годишна жена, наречена Татяна. Тя беше професионална садо-мазо стопанка, работеше и като основен изтезаващ враговете на Бари. Работеше и „ на свободна процедура “ за други непознати банди “, споделя проверяващият.

Кларксън се срещнал и с Фелисия, която ръководи претрупан лондонски коптор. Пристигнала в Лондон с подправен паспорт през 2000, няколко дни откакто нейният брачен партньор – албански разбойник, бил погубен при престрелка с полицията в Тирана.

„ Харесва ми в Англия, доста по-безопасно е от Албания “, споделила му тя.



Кларксън даже е достигнал до клюки, че в покрайнините на Тирана се строи летище, финансирано напълно с незаконни пари, изкарани във Англия. Строели го мафиоти, които желали да могат да летят където си желаят, прескачайки общоприетите летищни ограничавания и ограничения за сигурност.

Престъпници идват и от България. Счита се, че една такава тайфа предходната година е откраднала над 3 млн. паунда от банкомати единствено за няколко дни, написа английското издание.

Албанци взеха страха и бизнеса на английските наркобосове ВИДЕО

Политиците настояват, че в Кент към този момент има зони, където е мощно непрепоръчително да вървят локалните поданици.

Това са градове като Маргейт, Медуей и Грейвсенд, където дилърите продават опиати на всеки ъгъл без никаква интервенция на полицията.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР