Британците, омръзнали от студеното време, са предупредени, че е по-вероятно“

...
Британците, омръзнали от студеното време, са предупредени, че е по-вероятно“
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Синоптиците казват, че „е по-вероятно да вали сняг този Великден, отколкото беше на Коледа“

Британците, омръзнали от студеното време, са предизвестени, че е „ по-вероятно “ да вали сняг този Великден, в сравнение с Коледа време.

След седмица, в която страната беше изумена от вятър и дъжд, може би не се усеща като метеорологична пролет. Метеорологичните карти демонстрират още повече дъждове, които се придвижват от Южна Англия до идващия уикенд, като най-тежките дъждове се чакат в неделя, 17 март. Дъждовна бомба от 450 благи ще продължи и идната седмица с ниски температури и евентуални бързи ветрове.

Въпреки това, нещата можеха да бъдат и по-лоши, защото синоптик сподели по какъв начин е по-вероятно да вали сняг на Великден, в сравнение с хората да получат бялата Коледа, която ценят. Ник Финис от netweather сподели: „ Докато в Югоизточна Европа става все по-меко или топло. Но като се има поради, че блокирането наподобява по-вероятно да се развие в края на март, възможностите за зимно време ще понижават.

„ Въпреки че към момента може да вали сняг при започване на април в Южна Великоб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР