Британците Нийл Тенант и Крис Лоу, по-известни от десетилетия насам

...
Британците Нийл Тенант и Крис Лоу, по-известни от десетилетия насам
Коментари Харесай

Pet Shop Boys идват за пръв път в България през лятото на 2022 г.

Британците Нийл Тенант и Крис Лоу, по-известни от десетилетия насам като Pet Shop Boys, включиха София в турнето си Dreamworld: the Greatest Hits Live през идната година. Концертът им навън е очакван за 2 юли в парка на летище София до Терминал 2.

Поканата е от промоутъра EventEase и първите билети с цена 70 лева към този момент се продават.

Сетът на дуото планува някои от безконечните им шлагери, както и части от последния им студиен албум Hotspot от 2020 година

Мястото тъкмо до интензивно летище наподобява малко чудноват избор, само че уредниците изясняват, че " чакащите, излитащите и кацащите самолети, кулата за надзор на полетите и доста зеленина ще са част от декора на музикалния театър ". Предимство е, че всичко това е тъкмо до метростанцията и линии на публичния превоз.

Те разказват още сцена, издигната до едно от дребните езерца и амфитеатрална концертна зона.

Заради пандемията турнето към този момент бе отлагано един път от май-юни 2020 година за лятото на 2021 година, само че се наложи още един път да бъдат преместени датите с една година. Сега е планувано то да стартира от Виена на 12 май, след което има концерти във Англия и Германия.

В чужбина някои платформи за билети оферират гъвкави форми за заплащане, в това число превеждане единствено на задатък в този момент и доплащане, когато е несъмнено, че събитието ще се състои.

От друга страна, отлагането на турнето с две години разреши на Pet Shop Boys да продължат да оферират нова музика като 10-минутната епична комбинация Cricket wife:

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР