Британците не се славят с кулинарните си умения, но в

...
Британците не се славят с кулинарните си умения, но в
Коментари Харесай

Британците се запалиха по месене на хляб по време на изолацията

Британците не се славят с кулинарните си умения, само че в изискванията на насилствена изолираност всеобщо се отдават на месене на самун в домашни условия и то дотам, че брашното в някои магазини се изчерпва, заяви Ройтерс.

В същото време търсенето на предписания онлайн сензитивно нараства. BBC Good Food (Би Би Си Гууд Фууд) разгласи, че визитите в уеб страницата са почнали да се усилват от 23 март, когато влязоха в действие ограничаващите ограничения. Най-голям е бил трафикът в уеб страницата в неделя. Посещението за деня са били 7,8 милиона, повече, в сравнение с когато и да било по празници като Коледа и Великден.

Рецептите са самун са доста търсени, а видеото " по какъв начин да си създадем самун " бележи растеж на гледанията с близо 700 % през последните две седмици, сподели Лили Баркли, цифров редактор на Би Би Си Гууд Фууд.
 iStock/Getty Images
В интервала на изолираност желанията за храна и готвене се трансформират. През първата седмица имало най-високо търсене на предписания с продуктите, които бяха изкупени всеобщо като паста да вземем за пример.

Следващата седмица, когато децата вкъщи към този момент почнали да скучяат, бил регистриран растеж в търсенето на изискващи повече творчество предписания като сладкиши, бисквити, както и способи да си направиш слайм или солено тесто.

В седмицата от 1 април на уеб страницата bbcgoodfood.com най-търсени били рецептите за кексове и за самун, сочат данни от Google Трендс.

Тъй като поради презапасяването в някои супермаркети свършиха съществени артикули като яйца и брашно, внезапно се усили и търсенето на предписания без брашно.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР