Британците най-накрая се припичат на много слънце с температури, настроени

...
Британците най-накрая се припичат на много слънце с температури, настроени
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Британците най-накрая могат да се насладят на слънчево греене, тъй като се очакват високи температури от 16C след сняг и бури

Британците най-сетне се припичат на доста слънце с температури, настроени да доближат 16C след пороен дъжд, стихии и сняг, блъснали страната.

Само тази предходната седмица хората се разсъниха от подиуми с коледни картички със снежна пелена предишния петък в доста елементи на Обединеното кралство, до момента в който в други региони имаше ветрове със скорост 70 благи в час и зимни дъждове.

Система с ниско налягане, навлизаща от Атлантическия океан, предизвиква неприятните условия и води до сняг, където удря по-студения въздух, движещ се надолу от север.

В събота се следи отмора от вятърът и дъждът за мнозина, само че евентуално ще бъдат единствено къси с по-нестабилно време зад ъгъла. „ За доста елементи на Англия и Уелс ще забележим много слънчево греене “, сподели Крейг Снел, гледайки прогнозата за уикенда.

„ Няколко дъжда тук и там, само че главният фокус на дъждовете ще бъде в Шотландия и Северна Ирландия, където някои от тях ще бъдат много със чудноват екот на гръмотевици. Но на слънце не се усещам мн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР