Британците може да са изложени на риск от заразяване със

...
Британците може да са изложени на риск от заразяване със
Коментари Харесай

Предупреждение за смъртоносен „разяждащ мозъка паразит“ в сладките води с покачване на температурите - пълен списък със симптоми

Британците може да са изложени на риск от заразяване със смъртоносна мозъчна зараза, когато плуват в езера и водоеми това лято, предизвести специалист.

Температурите към този момент са се повишили доста през Великденския уикенд - до съвсем 18C в Западен Съсекс - и това са оптимални условия за " корозивен мозъка паразит ", наименуван naegleria fowleri, се споделя.

Навид Хан, професор по здравна микробиология, споделя, че свободно живеещата амеба, която се крие в реки, езера и водоеми, влиза в тялото през носа. Може да аргументи примитивен амебен менингоенцефалит, мозъчна зараза, която постоянно е съдбовна.

Проф. Хан сподели: „ Тъй като времето в Лондон в този момент е доста топло, мисля, че това е съществено безпокойствие тук... Ако тази вода е не е чист, може да аргументи съществени опасности. "

Така че плуването в езера, реки и езера съставлява риск от заразяване с зараза, популяризирана от naegleria fowleri и амеба. Проф. Хан сподели, че е видял пасивни форми на амебата, която се храни с мозъка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР