Британците, които си позволяват великденски яйца този уикенд, ще се

...
Британците, които си позволяват великденски яйца този уикенд, ще се
Коментари Харесай

Най-здравословният шоколад за закупуване този Великден, който намалява високото кръвно налягане

Британците, които си разрешават великденски яйца този уикенд, ще се радват да научат, че в действителност има шоколад, който понижава високото кръвно налягане.

И сърдечните пристъпи, и инсултите са вероятни последствия от хора с високо кръвно налягане или хипертония, като артериите губят еластичност или се стесняват, което улеснява натрупването на мастни материали. Това може да докара и до други положения, в това число бъбречна непълнота, проблеми със зрението и съдова деменция.

„ Вашето кръвно налягане естествено се повишава и намалява денем и нощта и е обикновено да се повишава, до момента в който ти се движиш. Когато общото ви кръвно налягане постоянно е високо, даже когато си почивате, би трябвало да извършите нещо по въпроса “, показва British Heart Foundation.

Но за хората, които се усещат отговорни, че се любуват на великденските си яйца, учените са разкрили доказателства, които допускат, че черният шоколад може да понижи риска от формиране на кръвни съсиреци посредством понижава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР