Британците, които планират ваканции в Обединеното кралство, са разглезени от

...
Британците, които планират ваканции в Обединеното кралство, са разглезени от
Коментари Харесай

Красивото село в Обединеното кралство, „което се чувства като Италия“, е толкова популярно, че трябва да платите, за да посетите

Британците, които възнамеряват ваканции в Обединеното кралство, са капризни от избора си с многото предлагани прелестни дестинации, само че има едно село, което е толкоз известно, вие ще би трябвало да платите входна такса за посещаване.

С цветните си здания, озеленени градини и местонахождение на хълма, Портмейрион в Уелс наподобява като нещо от крайбрежието на Амалфи; в действителност редица гости споделиха, че са се почувствали като в действителност в Италия.

Построено от уелския проектант Клъф Уилямс-Елис от 1925 до 1973 година, селото се е трансформирало в обичано място както на локалните, по този начин и на посетителите, с помощта на привличащите окото оферти. Говорим за комплицирани здания, боядисани в пастелни цветове, големи градини и флорални композиции, които елементарно биха могли да бъдат взети от книги с картинки, и грандиозни фонтани, които не биха били неуместни в кралски замък.

Има купища превъзходни места, които посетителите също могат да прегледат, като Централния площад с неговия басейн с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР