Британците, които пътуват до вкъщи за Коледа, са принудени да

...
Британците, които пътуват до вкъщи за Коледа, са принудени да
Коментари Харесай

Британците избират самолети пред влакове за коледно пътуване поради изключително високите цени на билетите

Британците, които пътуват до у дома за Коледа, са принудени да летят, вместо да вземат трен, заради извънредно високите цени.

Пътуване с трен по време на празничния интервал коства повече от три пъти повече от пътуването със аероплан, макар че последният е към пет пъти по-замърсяващ, откри изследване на цените на билетите в Обединеното кралство и Европа.

Пътуването със аероплан е по-евтино, в сравнение с да вземете трен по четири от пет известни маршрута, до момента в който междинният билет за трен е 3,4 пъти по-висок от цената на хвърчене или над осем пъти по избрани направления, сподели разбор на Грийнпийс.

Тази седмица е едно от най-натоварените времена за пътешестване в Обединеното кралство, защото милиони британци се прибират вкъщи за Коледа или напущат страната в празнични ваканции. Въпреки обстоятелството, че летенето със аероплан е доста по-замърсяващо от пътуването с трен приблизително, самолетните компании не престават да се възползват от извънредно великодушни данъчни облекчения, които не се пр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР