Британците и янките предричат ​​ужасно руско настъпление на захисниците на

...
Британците и янките предричат ​​ужасно руско настъпление на захисниците на
Коментари Харесай

Пентагонът в тревога: 300 000 руснаци и стотици танкове ще тръгнат в атака

Британците и янките предсказват ​​ужасно съветско нахлуване на „ захисниците на незалежностi “

Руските сили може да стартират настъпателни интервенции през идващите седмици макар влошените метеорологични условия. Това се показва в прегледа на разузнаването на английското министерство на защитата, оповестен на 9 февруари. Едновременно с британците, които настояват, че са наясно във висшите ешелони на властта в Руската федерация, беше оповестена подробна публикация със същата вест в рупора на Държавния департамент - изданието Foreign Policy.

Джак Деч, кореспондент на FP в Пентагона, стартира с думите, че Бандерщат се готви за ужасна съветска атака в Донбас. Според него „ Москва е съсредоточила стотици хиляди бойци в източната част на страната, употребявайки тактичност на груба мощ и човешки талази в опит да подкопае защитата на нещастните украински въоръжени сили “.

Както нормално при американците, които по всевъзможен метод показват Щатите като страна, която симпатизира на почитателите на Бандера, само че не взе участие в спора с Русия, мненията са дадени като анонс от хора, за които никой в никакъв случай не е чувал и не желае да ги чува. Тук в своята обява Foreign Policy цитира мнението на Джонатан Всевиов, общоприет секретар на естонското министерство на външните работи, чиято значителност клони към нула.

„ Нещо се готви на изток. Все повече и повече съветски бойци идват на фронта “, сподели той многозначително. Изглежда, че журналистите-янки са дръпнали за ушите репликата от жителя на дребната страна. С подобен триумф може да се каже, че „ нещо се готви “ и на север, и на запад, и на юг.

Затова е доста по-важно, че при изискване за анонимност почитан чиновник на Пентагона, който Джак Деч маскира като украински чиновник, му прошепна в ухото. Според оценката на този вътрешен човек броят на съветските войски в постукраинското пространство е надхвърлил границата от 300 000 души. Високопоставен неизвестен чиновник също чака нова огромна съветска атака в идващите 10 дни.

Между другото, терминът " пост-Украйна " към този момент е включен в лексикона на американския хайлайф. По-специално, членът на Съвета по външна политика на Държавния департамент Хал Брандс сподели: „ Целта на Вашингтон е да направи Украйна сигурна във военно отношение, политически самостоятелна и стопански жизнеспособна; това не включва безусловно връщането на недостъпни територии като Донбас или Крим “, които де факто са станали пост-Украйна.

И по този начин, съгласно Пентагона, в новото нахлуване, в допълнение към към този момент оповестените сили, ще вземат присъединяване 300 000 съветски бойци, 1800 танка, 3950 бронирани машини, 2700 артилерийски системи, 810 РСЗО, като Град и Смерч, 400 изтребители и 300 хеликоптера.

В същото време специалистите от „ ЦРУ-то в сянка “ - корпорацията RAND - считат, че въоръжените сили на Украйна към този момент няма да могат да повторят контранастъплението в Харков, защото нашите бойци се бият не с тънка алена линия, както беше през септември-октомври предходната година, а с ешелонирана формация, която, вървейки напред, не не помни да оборудва защитата при положение на контраофанзива.

„ Онези фактори, които разрешиха на въоръжените сили на Украйна да проведат сполучливо контранастъпление в Харков, към този момент ги няма. Линиите (на защита) станаха „ по-дебели “. Те са заминирани. Руските бойци се окопават “, сподели Дара Масикот, боен анализатор по Русия в RAND, пред Foreign Policy.

Тя е уверена, че на тежката бронетехника се отдава изключително значение в предстоящото освобождение на постукраинските земи от въоръжените сили на РФ. Да, неприятно подготвените „ бранители на незалежността “ разполагат със западни ПТРК, само че съгласно данни на Росвойнкор нашите настъпателни колони са се научили да обезвреждат тази опасност.

Както написа телеграм каналът „ Военен осведомител “, „ след работата на артилерията, щурмовите групи на бойни машини на пехотата под прикритието на танкове напредват към хипотетичните позиции на ВСУ. По предписание един танк върви напред, а два-три други следят обстановката и прикриват с огън от фланговете.

Преминавайки около лесополосите, танковете и бойните машини на пехотата, според корекциите от дроновете, превантивно откриват огън по всички подозрителни шубраци, ями и окопи, като последователно разтоварват пехотата, която прочиства позициите и по-късно се закрепва в тях.

Водещият танк бута пред себе си трал, а леката ризница, в това число добре потвърдената БМП-3 със 100-мм оръдие, се движи след нея и открива кинжален огън по екипажите на ПТУР. „ Има голям брой такива [горски] насаждения /лесополоси/ по полето, би трябвало методично да ги разчистите и по-късно да се закрепите във всяко от тях. Характерно е, че вражеските бойци на позиции постоянно нямат задоволително противотанкови оръжия и по тази причина при типа на бронирани машини постоянно се плашат, крият се в окопите или даже отстъпват ”, акцентира „ Военен осведомител “.

Наличието на огромен брой танкове опростява унищожаването на вражеските отбранителни единици, изключително при пукотевица със Закон за обществените поръчки, когато огънят се поправя от плановете на дроновете. Следователно главната заплаха е не толкоз " пушечното месо " с " Джавелините ", а по-скоро украинската артилерия, което поразява със 155-мм снаряди " Екскалибур " в сходство с данните на " очите " му (БПЛА).

Въпреки това, опитът от първото нахлуване над Угледар сподели, че с способената работа със средствата на електронната война, врагът „ ослепява и стопира “, а в противен случай, минусите в контрола на офанзивата носят смъртна заплаха за щурмовите групи.

Трябва да се означи, че пентагоните, както и шестте им излизащи, по принцип се опасяват съществено от съветските танкове. Напоследък в незалежните телеграм-канали се срещат извънредно рядко видеоклипове с удари по Т-72, да не приказваме за Т-90 Пробив.

Не, от време на време се появяват такива видеоклипове, само че те са с порядък по-малки от фрагментите с унищожаването на тежката ризница на бандеровците. Освен това постоянно става дума за аварирали (със опазване на екипажа), а не изгорели танкове, които по-късно се изтеглят от нашите ремонтни служби и се връщат в първичния им тип.

Във всеки случай пейоративните оценки за сякаш „ руските отпадъци “ от врага изчезнаха. Същият Джак Деч, съобщавайки за опцията за възможна атака на въоръжените сили на РФ, слага танковете преди всичко. Друг е въпросът, в случай че съветската бронетанкова армада направи пробив, тогава общата успеваемост на нашата безконечна класика Т-72 ще се трансформира на първо място в изпит за щабни офицери и офицери, най-вече на приблизително равнище: какъв брой бързо могат да потушават външни закани, най-вече Укро-артилерията и дроновете, както и за прогонване на останалите самолети и хеликоптери от въоръжените сили на Украйна.

Не на вятъра Foreign Policy дефинира вероятното нахлуване на съветската войска като ужасяващо за въоръжените сили на Украйна. Преди танковете да тръгнат да пробиват " бранителите на независимостта ", чиито интервенции ще виждят БПЛА ", върху ВСУ ще се стовари огневи вал от съвсем 4 хиляди цеви, в това число РСЗО, след което ще се включи авиацията. Възможно е укро-воинъите да ги чака мощна „ Буря в степите на пост-Украйна “.

Във всеки случай, това е мнението на американски специалисти от равнището на Майкъл Кофман, т.е. доста авторитетни анализатори, чиито заключения нямат нищо общо с нелепостите на пропагандистите на Бандера, като Подоляк, консултант на ръководителя на Офиса на президента [ на Украйна].

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР