Британците Джейми Мъри и Нийл Скупски са новите шампиони на

...
Британците Джейми Мъри и Нийл Скупски са новите шампиони на
Коментари Харесай

Джейми Мъри и Нийл Скупски са шампиони на двойки на Sofia Open 2020

Британците Джейми Мъри и Нийл Скупски са новите първенци на двойки на Sofia Open. Поставените под №2 представители на Англия победиха с купата от петото издание на шампионата от сериите АТП 250 в София, откакто водачите в схемата Юрген Мелцер (Австрия) и Едуар Роже-Васлен (Франция) се отдръпнаха от финалния конфликт поради болки в рамото на Мелцер.

Мелцер и Васлен се класираха за финалите на ATP, които стартират в неделя и желаят да запазят сили за там..

" Щеше да е ужасно да излезем на централния корт и да изиграем финала, само че такива неща се случват. Имахме три доста положителни мача в София през седмицата и се веселя, че ще отнеса със себе си шампионската купа в Лондон ", съобщи някогашният №1 в света на двойки Джейми Мъри.

" Наслаждавахме се на тениса тази седмица. За страдание нямахме опция да разгледаме града. Надявам се следващата година да се върнем в София и да играем още веднъж тук. Турнирът беше страховит за нас, благодаря на всички - на хората, които се грижеха за нас на най-високо равнище, на спонсорите. Свалям шапка на уредниците за напъните, положени в тези сложни времена. Наистина се надявам да се върнем следващата година и тогава да изиграем финала ", съобщи Нийл Скупски.

Програмата в събота ще стартира в 13 часа с показателен шоу мач на двойки. От едната страна на мрежата ще застанат Димитър Кузманов и първият гимнастик, взел участие шест пъти на Олимпийски игри, четирикратният олимпийски медалист и международен първенец по спортна гимнастика Йордан Йовчев. Те ще играят против Александър Донски и обичания артист Ненчо Балабанов. Съдия на мача ще бъде Ники Кънчев.

Вратите на " Арена Армеец " ще бъдат отворени от 12 часа.

В 15 часа е борбата за купата на сингъл на Sofia Open 2020. За трофея ще спорят първият тенисист, роден през 2001 година, стигнал до АТП край - първенецът от Мастърса на идващото потомство Яник Синер, и устремилият се също към първата си купа от тура Вашек Поспишил.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР