Британското военно разузнаване твърди, че вражеска държава редовно се е

...
Британското военно разузнаване твърди, че вражеска държава редовно се е
Коментари Харесай

Британско разузнаване: Вражеска държава води електронна война срещу кралски ВВС

Британското военно разузнаване твърди, че " вражеска страна " постоянно се е пробва да пречи на сателитните връзки , в акт на електронна война против транспортни самолети A400M, напускащи Военновъздушни сили базата Акротири в Кипър, до момента в който на борда има бойци, оповестява The Times.

Британските разследващи организации считат, че Русия постоянно пречи на A400M да изхвърчат от базата . " Русия се пробва да блокира сателитни сигнали за излитащи самолети от Акротири... това са т ранспортни самолети, доставящи аварийни елементи, а не изтребители ".

От двете страни в тази част на Средиземно море , които се смятат за " враждебни " - Русия и Сирия - единствено първата има средства за заглушаване на сателитни сигнали.

Атаките биха могли да попречат на водача да разбере къде е самолетът или посоката, в която лети и евентуално да докара до жертви. Нито един от опитите не е сполучлив.

Тези обвинявания са свързани и с новия на армията. Той включва проект за по-широки военни интервенции " в сивата зона " (условията нито на война, нито на мир) , като се вземат поради сходни противников действия.

Лондон преглежда Русия като най-сериозната опасност за своята сигурност. Британският министър председател Борис на " тактиката за защита на страната след Студената война ".
 Британия става икономическа и военна мощ на положителното в свят със застрашена народна власт
Британия става икономическа и военна мощ на положителното в свят със застрашена народна власт

Очаква комбинираният Брутният вътрешен продукт на автократичните режими да надвиши този на демокрациите до 2030 г.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР