Британското семейство има опита да се справя с обвиненията, скандалите

...
Британското семейство има опита да се справя с обвиненията, скандалите
Коментари Харесай

Кралски афери: Бивш зет на испанската кралица Летисия твърди, че е имал връзка с нея

Британското семейство има опита да се оправя с обвиняванията, свадите и аферите. Към момента стабилността на кралските съпружеските връзки в Испания е атакувана от смели изказвания. Възможно ли е испанската кралица Летисия да е изневерила на брачна половинка си?

Бившият шурей на актуалната кралица - предприемачът Хайме Дел Бурго, написа в обществената мрежа X, че е имал връзка с нея.

Снимка: Ройтерс

През 2012 година Хайме Дел Бурго подписва брак със сестрата на Летисия Телма Ортис, само че единствено две години по-късно двойката се разделя. Сега предприемачът твърди, че е имал връзка с кралицата - когато тя към този момент е била с крал Фелипе VI.

Йорданското кралско семейство е на публично посещаване в Мадрид за подсилване връзките сред двете страни

Според английския вестник " Таймс ", в своя към този момент заличен пост, Дел Бурго разгласява селфи, на което е Летисия. Брюнетката, която в действителност доста наподобява на испанската кралица, си прави селфи в огледалото, до момента в който държи другата ръка на корема си и наподобява бременна.

Снимка: Ройтерс

Твърденията се популяризират и от уеб страницата на братанското авторитетно издание " Телеграф ". Испанската преса също разяснява историята.

Ако това е Летисия, фотографията би трябвало да е направена преди раждането на щерка ѝ Леонор през 2005 година или щерка ѝ София – през 2007 година  Дел Бурго твърди, че шалът, с който тя е загърната, е негов.

Утре е формалната гала, на която нейният брачен партньор принц Фелипе ще бъде коронясан

Снимка: Ройтерс

Дел Бурго твърди, че кралицата му е изпратила фотографията с коментар към нея „ Любов. Нося твоя шал. Сякаш те усещам до себе си. Той се грижи за мен. Той ме пази. Броя часовете, до момента в който се забележим още веднъж. Обичам те “.

Доколко тези изказвания дават отговор на истината?

Снимка: Ройтерс

Според някои от международните медии Дел Бурго, който е напуснал испанското кралско семейство, просто желае да се върне в светлината на прожекторите. Със сигурност обаче изказванията му вливат огромно количество отрова към кралското семейство.

Не е ясно дали роклята е една и съща или майка и щерка са си купили две бройки, само че е реалност, че дрехата е напълно налична

Седмици по-рано Хайме Пеняфиел разгласява книгата „ Летисия и аз “, в която Дел Бурго прави още разкрития. В него той разказва кралицата като своята огромна обич. През 2002 година двамата били на вечеря в ресторант в Мадрид. Тогава Летисия му споделила, че е с различен мъж.

Кралица Летисия и крал Филип Снимка: Ройтерс

Дел Бурго знае, че това е Фелипе. Година по-късно актуалната кралица се сгодява за тогавашния престолонаследник, а сватбените камбани бият през 2004 година

Предприемачът твърди, че в нощта преди сватбата през май с Летисия са се срещнали скрито още веднъж в Мадрид. „ Тя ме хвана за ръката и ме попита за какво в никакъв случай не съм ѝ предложил брак “, споделя Дел Бурго.

„ Нищо не отговорих. Подкрепях я, доколкото можех, в решението ѝ. Последното нещо, което тя ми сподели, преди да се сбогуваме, беше: „ Никога не ме напускай! “

Дел Бурго твърди, че двамата са траяли да се срещат и по-късно, а той я е посъветвал да пази романса им в загадка.

Изтривайки поста си, Дел Бурго не отхвърля нищо.

От двореца са безапелационни, че няма да разясняват клюки.

В книгата „ Летисия и аз “ Хайме твърди, че Летисия му прошепнала, че го обича през 2010 година, до момента в който лежали в хамак до басейна в дома ѝ.

След това Дел Бурго твърди, че двамата с кралицата са „ подхванали стъпки напред, с цел да получат свободата си “ – търсели правни препоръки и недвижими парцели в Съединените щати. Дори се твърди, че са желали да имат дете благодарение на сурогатна майка в Лос Анджелис.

Въпреки това, през август 2011 година, съгласно Хайме, Летисия ненадейно прекратила връзката им, когато му се обадила и споделила: „ Не можем да продължим да се виждаме “.

На идната година той се дами за по-малката сестра на Летисия Телма Ориц и през 2012 година двойката се реалокира в Ню Йорк, с цел да стартира брачния си живот.

През 2014 година афишират раздялата си.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР