Британското правителството се отказа от плана си хиляди закони от

...
Британското правителството се отказа от плана си хиляди закони от
Коментари Харесай

`Великобритания се отказа да прекрати в края на годината действието на редица закони от ерата на ЕС

Британското държавното управление се отхвърли от проекта си хиляди закони от ерата на Европейски Съюз да престанат да работят автоматизирано в края на годината. 

Планът, именуван още иронично „ постбрекзит клада “, трябваше да докара до изгубване на законите, които са били копирани в Обединеното кралство след Брекзит, в случай че особено не са били непокътнати или сменени. Критиците на законопроекта бяха изразили угриженост, че това може да докара до инцидентно отпадане на значимо законодателство. 

Отказът на държавното управление от първичните планове обаче евентуално ще провокира гнева на подкрепящите Брекзит депутати от ръководещата Консервативна партия и някои членове на Камарата на лордовете. Министърът на бизнеса и стопанската система Кеми Баденох сподели, че този проект ще бъде сменен със лист от 600 закона, които държавното управление желае да размени до края на годината. 

Тя добави, че смяната ще бъде направена посредством внасяне на корекция към законопроекта, когато той бъде върнат в Народното събрание идната седмица. Отявленият брекзитиър Джейкъб Рийс-Мог, който внесе законопроекта, когато беше в държавното управление, назова този ход „ самопризнание за административен неуспех “.
Източник: front.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР