Британското правителство включи най-голямата руска банка, държавният гигант Сбербанк, в

...
Британското правителство включи най-голямата руска банка, държавният гигант Сбербанк, в
Коментари Харесай

Великобритания налага санкции на най-голямата руска банка Сбербанк

Британското държавно управление включи най-голямата съветска банка, държавният колос " Сбербанк ", в листата с институции, подложени на наказания във Англия в отговор на нашествието на Русия в Украйна, съобщи Франс прес.

След като вкара наказания против няколко финансови институции предходната седмица, а през вчерашния ден - и против Руската централна банка (РЦБ) и съветското финансово министерство, Англия разгласи нови ограничения против съветски банки и затварянето на пристанищата си за съветски кораби.

" Новите наказания имат за цел да накарат военната машина на (руския президент) Путин да стартира да " гладува ", както и да окажат напън над доста олигарси, които имат потребност от достъп до интернационалната финансова система. Макар глобите по никакъв метод да не са предопределени да ударят съветския народ, това демонстрира също по този начин на съветските жители като цяло каква е финансовата цена от затъването в тази неоправдана и нестимулирана война ", означи вицепремиерът Доминик Рааб по Би Би Си.

Лондон през вчерашния ден изрази желанието си в околните дни да замрази активите на своя територия на всички съветски банки в границите на нов закон, който ще разрешава да се попречи на банките да правят преводи с английски лири и да блокират достъпа на три милиона съветски предприятия до финансовите пазари, които от дълго време са доста ценени от съветските настоятелен среди
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР