Британското правителство смята да реши един от най-големите проблеми при

...
Британското правителство смята да реши един от най-големите проблеми при
Коментари Харесай

Най-важното пристанище на Острова след Brexit няма да е на море

Британското държавно управление счита да реши един от най-големите проблеми при идния Brexit, създавайки така наречен вътрешно пристанище, където да бъдат проверявани импортираните артикули, без да се затваря границата на брега.

Британските митнически управляващи договарят за наемането на склад в индустриално-логистичната зона Magna Park в град Милтън Кийнс, който се намира на към 113 км от крайбрежието и на 80 км от столицата Лондон.

С негова помощ стоките от Европейския съюз ще минават през митниците след напускането на блока от Обединеното кралство, настояват източници на Bloomberg.

 Англия остава без храна, гориво и медикаменти, в случай че не реализира договорка за Brexit
Англия остава без храна, гориво и медикаменти, в случай че не реализира договорка за Brexit

Страната е изцяло подвластна от европейските артикули, доставяни през Ламанша

Договорът за наем към момента не е подписан, само че митническата работа на Англия е в напреднали договаряния със притежателя на парцела.

Обединеното кралство и Европейски Съюз към момента договарят за бъдещата митническа договорка, само че има действителни опасения, че инспекциите на новата граница ще провокират големи тапи и на процедура ще блокират вноса на артикули на Острова.

Генералният шеф на митниците, отговарящ за гранична координацията,Карън Уилър предизвести английските депутати, че страната ще се нуждае от спомагателна вътрешна инфраструктура за подкрепяне на митническите инспекции, откакто напусне Европейски Съюз в края на март.

 Англия губи милиарди при всички сюжети за Brexit
Англия губи милиарди при всички сюжети за Brexit

Предпочитаната от Тереза Мей договорка ще коства £615 милиона на седмица

Друго доказателство за проектите на държавното управление е публикация за работа, оповестена от митническата работа на 17 септември. Според обявата се основават 2 нови места за " предварителна инспекция, с цел да отговори на регулаторните условия " и работата включва осъществяване на митнически инспекции на артикули, преди да бъдат освободени за импорт в Обединеното кралство.

Митническата работа е " ангажирана с събирането на митническите такси и внасянето на Данък добавена стойност и отбраната от евентуални измами в този момент и в бъдеще " и ще работи уверено при появяването на нови закани.

Митниците увериха, че си сътрудничат с граничните управляващи за осъществяването на целенасочени инспекции навътре в страната като част от нормалната им активност.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР