Британското правителство се готви да започне търговски преговори със САЩ

...
Британското правителство се готви да започне търговски преговори със САЩ
Коментари Харесай

Великобритания започва търговски преговори със САЩ следващата седмица

Британското държавно управление се готви да стартира търговски договаряния със Съединени американски щати идната седмица макар коронавирусната пандемия, съобщи Ройтерс, като цитира в. " Сън ".

Първият кръг на договарянията ще се организира сред министърката по интернационалната търговия Елизабет Тръс и американския непрекъснат търговски представител Робърт Лайтхайзър, оповестява английското издание. Докато не бъдат анулирани рестриктивните мерки за пътешестване, те ще се водят по телеконферентна връзка.

Канцеларията на премиера Борис Джонсън е дала зелена светлина за започване на договарянията тази седмица, оповестява в. " Сън ", като се базира на осведомен източник, предава Българска телеграфна агенция.

" И двете страни са решени да стартират търговски договаряния допустимо най-бързо, с цел да доближат всеобхватно комерсиално съглашение в този невиждан миг ", съобщи говорителка на английското министерство по интернационалната търговия. Тя обаче отхвърли да удостовери информацията на в. " Сън ". /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР