Британското правителство съобщи вчера, че отпуска два милиарда лири стерлинги

...
Британското правителство съобщи вчера, че отпуска два милиарда лири стерлинги
Коментари Харесай

Великобритания отпуска 2 млрд. паунда за сценария `Брекзит без сделка с ЕС

Британското държавно управление заяви през вчерашния ден, че отпуска два милиарда лири стерлинги на 26 министерства и други ведомства, с цел да приготвят почвата за вероятно излизане на Обединеното кралство от Европейски Съюз без съглашение, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.
 Тони Блеър: Англия и Европейски Съюз да се готвят за нов референдум за Брекзит  Европейски Съюз: Без нови договаряния за Брекзит  Тереза Мей остава министър председател, откакто завоюва вота на доверие
" Едно отговорно държавно управление се готви за всевъзможни благоприятни условия. Поради тази причина ние ускоряваме подготовката, ако няма съглашение ", съобщи в официално съобщение министърът на финансите Филип Хамънд.

Министерството на вътрешните работи и митническата работа ще получат надлежно 480 и 375 милиона лири, с цел да наемат " стотици " чиновници на гранична полиция и 3000 чиновници на митниците.

Министерството на селското стопанство ще получи 410 милиона лири за подкрепяне на основни браншове като риболова, химическата и хранително-вкусовата индустрия.

Хамънд сподели, че от 2016 година финансовото министерство е отпуснало общо над 4,2 милиарда лири за подготовката за Брекзита.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР