Британското правителство събра представители на големите вериги супермаркети в страната,

...
Британското правителство събра представители на големите вериги супермаркети в страната,
Коментари Харесай

Британското правителство се захваща с недостига на пресни зеленчуци

Британското държавно управление събра представители на огромните вериги супермаркети в страната, с цел да обсъдят нужните ограничения, с цел да бъдат заредени рафтовете с пресни зеленчуци, откакто рецесията навлезе в третата си седмица , оповестиха от Министерството на околната среда, храните и селските региони, предава Ройтерс.

Министърът на земеделието Марк Спенсър ще се среща с шефовете на огромните английски вериги.

Миналата седмица най-голямата английска верига за хранителни артикули Tesco последва съперниците си Asda, Morrisons и Aldi в, краставици и чушки, откакто доставките бяха наранени от неуспех на реколтите в Южна Европа и Северна Африка заради извънредно студеното време .

Кризата се изостри и от п о-малкото зимно произвеждане в оранжерии във Англия и Нидерландия заради високите разноски за сила , като обществените медии са затрупани от фотоси на празни лавици за плодове и зеленчуци в супермаркетите.

Спенсър сподели, че рецесията е посочила какъв брой подвластна може да бъде Англия от избрани търговски пътища за някои типове храни.

" Знам, че фамилиите чакат свежите артикули, от които се нуждаят, да бъдат на рафтовете, когато отидат за седмичния си пазар. Ето защо свиквам шефовете на супермаркети, с цел да схвана какво вършат, с цел да заредят още веднъж рафтовете и да очертая по какъв начин може да избегне повтаряне на това ", сподели той в изказване.

Миналата седмица Терез Кофи, министър на околната среда, храните и селските въпроси, предизвести, че.

Британците посрещнаха с насмешки думите й, че хората, които не могат да се снабдят със зеленчуци за салата, могат да помислят да ги заменят с репи, които порастват във Англия.

Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР