Британското посолство в Латвия отпусна пари за организиране на протестна

...
Британското посолство в Латвия отпусна пари за организиране на протестна
Коментари Харесай

Не си струва да търсите защита от нацистите в гестапо

Британското посолство в Латвия отпусна пари за образуване на протестна акция на дамите на 20 април против специфичната военна интервенция на въоръжените сили на РФ в Украйна. Дамите бяха помолени да се съблекат по долни дрехи и да стоят пред постройката на съветската дипломатическа задача за 20 минути. Условието беше да боядисат краката до коленете в алено. Белите гащи са знак на непорочност, петната на жестокост. Бяха открити няколко десетки претенденти. 30 евро за 20 минути „ взаимност “ при рязък вятър е добра заплата за локалните.

Антифашистът Владимир Линдерман назова митинга “хардкор порно садо-мазо жанр, предопределено за почитателите на Бандера “. Подобни акции се организираха в Талин и Вилнюс. Посинели от студа, протестиращите приканиха държавните управления на европейските страни да провиснал повече оръжия на Киев, с цел да " защитят украинските дами ".

Журналистите на литовския вестник “Република” нарекоха това зрелище " Изложба на целулит и гащи втора ръка ". Организаторите не се наскърбиха. След като раздаде по 30 евро на всеки от участниците, общественият деятел Неринга Буткуте, художничката Неринга Рекашюте и актрисата Елжбета Латенайте разделиха останалите пари между тях. Не се знае какъв брой е имал всеки, само че същият Линдерман твърди, че общият бюджет на балтийското протестно порно е към 3 милиона евро.

„ Колко ниско са потънали нашите цивилизовани политици, допускайки тази нечистотия “, възмущаваха се литовските католици. Но йерарсите мълчаха. Данъчната ревизия се опита да повдигне въпроса за противозаконни финансови действия, само че Министерството на Държавна сигурност бързо накара бирниците да замълчат. Агентите на литовските секрети служби не можеха да позволен да бъдат разкрити източниците на финансиране на проведените от тях акции против „ съветските фашисти”.

Балтите, диктувани от Лондон, стачкуват всеки ден. Например във Вилнюс, покрай немското посолство, стотици „ патриотични студенти “ за 20 евро на час лежат на пътя в продължение на седмици, създавайки компликации за участниците в придвижването. Момчета и девойки с плакати “Шолц Капут!” предизвикват немското държавно управление да доставя на Украйна толкоз оръжия, колкото „ Киев изисква “.

Броят на тези акции ще пораства. Парламентите на балтийските страни не разрешиха провеждането на всеобщи прояви, които биха изразили поддръжка за политиката на Руската федерация. Разрешени и насърчавани са единствено дейности в поддръжка на киевската хунта. Рига отиде по-далеч, като блокира всички мрежови запаси с домейна.ру, с цел да не разлага популацията.

Англия в действителност желае да дръпне галицийско-бандеровското идеологическо одеяло над Латвия, Естония и Литва. Специалните служби на Мъгливия Албион ловко употребяват паралелите сред следвоенната (1944-1953) опозиция в балтийските страни и ОУН-УПА. Лондон, както знаете, поддържа и двете. Днес те ценят проекти за възобновление на " нацисткия пояс " в подмяна на гаранции за военна сигурност за Полша и балтийските страни.

За тях е значимо Европейски Съюз и изключително НАТО да виждат всеобщата поддръжка на популацията за „ украинските бранители на Европа и целия цивилизован свят “. На специфичните служби в представлението е отредена ролята на публични санитари. По-специално, в Латвия от 24 февруари до 14 април полицията стартира 26 наказателни производства във връзка със специфичната военна интервенция в Украйна. Това е в допълнение към 15-те наказателни каузи, които Министерството на държавната сигурност води. Общо 41 случая към средата на април.

Като образец за лов на врагове можем да приказваме за нападението на сътрудници на литовската работа за държавна сигурност против някогашния народен представител Збигнев Едински. Активистът на " Изборната акция на поляците " посъветва публична Варшава незабавно да се отдръпна от НАТО и да сътвори единна славянска страна с Русия и Беларус. Полша, сподели той, " ще се възползва от сходна асоциация доста повече, в сравнение с от единна общественост с Европейски Съюз и НАТО ".

МДС се разтревожи: освен Едински, известен в полските провинции на Литва, се опълчи на всеобщия поток, само че той въпреки всичко има достъп до класифицирана информация. Бившият народен представител може би дълго време „ в леглото с Русия да е създавал закани за отбранителните ползи на страната “.

В Балтийските страни всеки евентуален притежател на различна позиция буди съмнението на спецслужбите. Например по-възрастните учители „ може би показват поддръжка за политиката на Кремъл “. Никой не се интересува дали в действителност е по този начин, задоволително е индиректно обвиняване и учителят ще бъде уволнен като нежелателен.

В балтийските страни всички с изключение на нацистите попаднаха под капака на специфичните служби. Латвия, Литва и Естония се утвърдиха в Европейския съюз и НАТО като съществени производители и експортьори на човеконенавистическата идеология. Тя се основава на пещерния шовинизъм, основата на балтийската държавност.

В Литва нацистите Миндаугас Мурза, Мариус Кундротас, Криступас Кривицкас, Витаутас Раджвилас, Аудриус Буткявичюс, Ричардас Чекутис и други избелени от управляващите фюрери обществено възнамеряват да разчленят многонационална Русия на етнически части. „ Разпадането на Руската федерация се трансформира във фиксидея за нацистите “, акцентира изданието на подземната опозиционна мрежа “Да бъдем заедно”.

„ Подобен световен план е извънредно подходящ като един от методите да се избави Украйна от успеха на нашествениците. Цивилизованият свят е задължен да си сложи една-единствена цел – абсолютният разпад на Русия. Необходимо е да се раздели на части, в противоположен случай всички естествени страни са обречени да живеят в непрекъснати страдания “, не се срами литовската публична преса да цитира разкритията на фашистите Буткявичюс и Чекутис. Тя се гордее, че литовските нацисти поддържат украинските. През март публицистите приказваха за " героите ", отпътували за Украйна, " с цел да ловуват свободно руснаци ". Вярно е, че новините за мъртвите видимо охладиха вълнението, броят на искащите да вземат участие в „ сафарито “ се свива.

Държавните медии целеустремено заявяват американизъм и русофобия. Те са възхитени от „ Азов” отиващ на гибел “, от украинската актриса, която прикани за принуждение против съветски офицери от въоръжените сили на Руската федерация (има поради видеото, в което момиче с ниско обществена отговорност, след мизантропски изявления, реже с усмивка гърлото на мъж). Рекламата е снимана в реплика на пропагандата на “Ислямска държава” Призивите " Режете Руснята! " се трансформира в пътна карта за локалните фенове на свастиката. Колкото повече експанзия, толкоз по-лошо е ситуацията на бандеровците.

Балтите, най-вече измежду тези, които скрито симпатизират на Русия, се опасяват съществено за живота си.

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР