Британското кралско семейство е обект на огромен интерес не само

...
Британското кралско семейство е обект на огромен интерес не само
Коментари Харесай

Прякорът, който Чарлз е дал на Меган Маркъл

Британското кралско семейство е обект на голям интерес освен в родината си, само че и по света. Това е и обяснението за триумфа на всевъзможни книги, утвърдени или не, за живота и тайните му. Поредната такава, която излезе преди ден.
 Крал Чарлз, кралицата-консорт Камила и измененията в уеб страницата на кралското семейство
Новият ред в кралското семейство

Промени по формалния уебсайт на монархията

The New Royals разкрива някои пикантни елементи от връзките в кралския двор.

Чарлз се е чувствал помрачен на два пъти

Според авторката Кейти Никол принц Чарлз е бил сюрпризиран от големия интерес към първата му брачна половинка принцеса Даяна. " Нейната звезда бързо засенчва тази на брачна половинка й, което е причина за ранния раздор в фамилията " написа Никол.
 Снимка 590030

И добавя, че години по-късно Чарлз реагира с неспокойствие на Кейт Мидълтън. Според него роклите на снаха му са по-обсъждани от неговата работа.

Кралицата е желала Меган да се сдобри с татко си

Елизабет Втора дава цялостната си поддръжка на брака на принц Уилям и Меган Маркъл. Тя обаче е обезпокоена, че внукът й в никакъв случай не е срещал бащата на бъдещата си брачна половинка, а по-късно упорства Меган да поправи връзките с татко си Томас Маркъл преди сватбата. Което не се случва.
 Томас Маркъл, папараците и делото, което заведе бащата на Меган Маркъл
Поредният обезверен ход на Томас Маркъл

Каквото и да приказва, постоянно става дума за пари

Принц Чарлз измисля прякор на Меган

Според Никол Чарлз бързо измисля прякор на бъдещата си снаха. Той я назовава " Волфрам " по името на химичния детайл, който е прочут с това, че е най-твърдото вещество, което се среща в природата. Идеята на Чарлз е, че е мъчно някоя да пречупи Меган Маркъл и да я отклони от пътя й.

" Специалният " взор на Елизабет Втора
 Снимка 590031

" Макар кралицата рядко да показва неодобрението си, работилите с нея са осведомени с Погледа ", написа Николс. Според някогашен чиновник на семейството й, кралицата демонстрира, че не е съгласна с нещо със вцепеняващ взор в цялостно безмълвие, който продължава няколко секунди.

Последната молба на принц Филип към принц Чарлз
 Снимка 523070

В седмиците преди да почине брачна половинка й кралица Елизабет непрекъснато е край него, чете му книги, слушат дружно музика и си напомнят живота си дружно. Чарлз също прекарва известно време с него. Според авторката Филип насочва една последна молба към сина си: " Каквото и да правиш, ми обещай, че ще се грижиш за майка си ", цитират книгата Едноличен търговец Online.

The New Royals е налична.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР