Британското кралско семейство днес има повод да празнува. Принц Джордж

...
Британското кралско семейство днес има повод да празнува. Принц Джордж
Коментари Харесай

Британското кралско семейство има супер повод да празнува

Британското кралско семейство през днешния ден има мотив да чества. Принц Джордж навършва през днешния ден четири години.

 Принц Джордж навършва четири години
Първородният наследник на херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин се роди на 22 юли 2013 година в Лондон. Джордж Аликзандър Луи или принц Джордж от Кеймбридж е третият поред в линията за заместничество на английския трон. По известност принцът е освен еднакъв, само че даже изпреварва някои членове на английското кралско семейство макар нежната си възраст.

 Принц Джордж навършва през днешния ден четири години
От дребен той е любим на медиите и обществото и даже се трансформира в детска фешън икона, а късите панталонки са негова запазена марка.

 Принц Джордж

През 2015 година принц Джордж стана по-голямото дете в фамилията, откакто на 2 май същата година се роди принцеса Шарлот. Фотосесия на дребните кралски особи провокира трогване поради демонстрираната братска любов от Джордж. Снимките запечатаха по какъв начин той прегръща и целува сестричката си.

 Принц Джордж навършва четири години

 Принц Джордж навършва четири години
Принц Джордж е във фокуса на вниманието постоянно когато се появява освен вкъщи, само че и по света.

 Принц Джордж навършва четири години

 Принц Джордж навършва четири години

Едва на осем месеца той бе с родителите си при визитата им в Австралия и Нова Зеландия през 2014 година.

През 2016 година той посети и Канада дружно с херцозите на Кеймбридж. Отказът му да поздрави премиера на страната Джъстин Трюдо се трансформира в един от най-запомнящите се епизоди от визитата.

 Принц Джордж Барак Обама
Принцът може да се похвали и с това, че се е срещал с държавен глава по пижама.

През 2016 година той бе сниман, облечен с пижама и халат, да се ръкува с тогавашния американски президент Барак Обама и брачната половинка му Мишел при визитата на първото семейство на Съединени американски щати във Англия.

 Принц Джордж навършва четири години
Дни преди да навърши четири години принц Джордж бе на обиколка в Полша и Германия с родителите си и дребната си сестричка.
При този тур „ мигът на Джордж “ настъпи, когато той бе уловен сънен да потрива очи и да дърпа татко си за ръката при заминаването на фамилията от Полша и идването в Германия.

 Херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин, както и децата им - принц Джордж и принцеса Шарлот, разгледаха хеликоптери H145 и H135, преди да отлетят към Англия от летището в град Хамбург. Семейството бе на тридневно посещаване в Германия., Хеликоптерите наподобява очароват принц Джордж, до момента в който сестра му Шарлот сякаш не споделя неговия възторг във връзка с машините.

Във Федералната република Джордж прегледа хеликоптери Ербъс. Малкият принц изглеждаше впечатлен и разчувствуван да се качи в машина, каквато татко му принц Уилям управляваше като водач на хеликоптер за избавителни интервенции.

 Херцозите на Кеймбридж Уилям и Катрин, както и децата им - принц Джордж и принцеса Шарлот, разгледаха хеликоптери H145 и H135, преди да отлетят към Англия от летището в град Хамбург. Семейството бе на тридневно посещаване в Германия., Хеликоптерите наподобява очароват принц Джордж, до момента в който сестра му Шарлот сякаш не споделя неговия възторг във връзка с машините. Източник: Дарик, Снимки: Guliver/Getty Images
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР