Британският вестник “Таймс публикува голяма статия за 20-годишната присъда за

...
Британският вестник “Таймс публикува голяма статия за 20-годишната присъда за
Коментари Харесай

“Таймс”: Измамата на “криптокралицата” Ружа Игнатова на път да се превърне в най-голямата

Британският вестник “Таймс ” разгласява огромна публикация за 20-годишната присъда за затвор на дясната ръка на “кралицата на криптоизмамите ” Ружа Игнатова. Игнатова продължава да е на независимост, до момента в който излъганите от тях не престават да се изправени пред смъртни закани и пред заплащане на доста огромни сметки, Бсъобщи БНР.

“На първокласен живот с дизайнерски облекла се радваше като дясна ръка на скандалната българска криптокралица, английският финансов анализатор Себастиан Грийнууд. Той се радваше на частен аероплан, недвижими парцели и дизайнерски часовници ”, написа “Таймс ”.

 Снимка: БГНЕС

46-годишният лондончанин Грийнууд и Ружа Игнатова – бляскава българска гражданка, приключила Оксфорд, сътвориха дружно подправената криптовалута OneCoin, която беше напът да се трансформира в най-голямата машинация в света.

Тази седмица, когато американския съд осъди на 20 години затвор Грийнууд за схемата “Понци ” за 4 милиарда $, жертвите му споделиха, че към момента имат да изплащат дебели сметки и са изправени пред смъртни закани.

Партньорката му в закононарушението Игнатова, която назовават в известен подкаст на Би Би Си “изчезналата криптокралица ” е в листата на десетте най-издирвани на ФБР. Тя остава на независимост. За нея се твърди, че е употребила връзки с мафията, с цел да избяга от полицията.

Сред жертвите на двамата измамници е 53-годишната Дженифър Макадам. Макадам написа книга за прекарването си, която тя озаглави “Дяволската монета ”. Книгата ще се трансформира във филм. Главната роля на Дженифър Макадам ще извърши Кейт Уинслет, която я е посетила на чаша чай в дома й в Глазгоу. След постъпилите към нея смъртни закани, предишният месец се наложи Макадам да анулира представянето на книгата си. Сега тя е цел за мафиотите, които са забъркани в измамата, откакто се трансформира в бранител на други жертви.

“Не мисля, че Себастиан е получил задоволително дълга затворническа присъда. Говорила съм с хиляди негови жертви, в това число група от 33-ма мъже, които споделиха, че са били на прага на самоубийство поради загубите си ”, споделя Макадам пред Таймс.

Макадам напомня, че е вложила всичките си 9 000 паунда, в които се е изразявало цялото завещание от татко й. Нейни другари и други членове на фамилията са вложили още 250 000 паунда. Тя споделя, че когато е схванала за измамата й е прилошало. Въпреки това тя решила да приказва намерено по случая.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР