Британският външен министър Борис Джонсън обяви, че е много възможно

...
Британският външен министър Борис Джонсън обяви, че е много възможно
Коментари Харесай

Путин най-вероятно е наредил атаката с новичок, обяви Великобритания

Британският външен министър Борис Джонсън разгласи, че е доста допустимо самият съветски президент Владимир Путин да е взел решението за потреблението на бойно нервнотоксично вещество ( " Новичок " ) за отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал и щерка му на британска земя, оповестява " Ройтерс ".

" Ние нямаме нищо срещу самите руснаци. Няма да има русофобия вследствие на протичащото се ", увери Джонсън.

" Нашата препирня е с Кремъл на Путин и с решението му, а ние считаме, че е доста евентуално това да е било негово решение - да подреди потреблението на нервнопаралитично вещество по улиците на Обединеното кралство, по улиците на Европа за първи път от Втората международна война насам ", акцентира английският първи посланик.

Русия отхвърля каквото и да е присъединяване в отравянето на Скрипал.

Вчера Борис Джонсън съобщи, че Англия ще разреши без значение интернационално следствие на нервнопаралитичното вещество, което беше употребявано в нападението против някогашния съветски разузнавач.

В публикация за немския вестник " Франкфуртер алгемайне цайтунг " Джонсън посочи, че отравянето на Скрипал е част от " модел на нелегално държание " от страна на Русия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР