Британският промоутър Еди Хърн, който представлява интересите на световния шампион

...
Британският промоутър Еди Хърн, който представлява интересите на световния шампион
Коментари Харесай

Джошуа - Поветкин през септември, Джошуа - Уайлдър през февруари

Британският промоутър Еди Хърн, който съставлява ползите на международния първенец на IBF, IBO, WBA и WBO Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) , съобщи, че дълго чаканата обединителна среща с първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО) най-вероятно ще се организира през февруари идната година.

Първоначално актуалните първенци в тежка категория трябваше да се изправят един против различен тази есен, само че договарянията сред двата лагера зациклиха, защото никой не се съгласи да отстъпи от своята позиция към мястото за осъществяване на срещата.

Hearn: Without Joshua, Wilder's Future is Not Too Bright or Rosy https://t.co/mCXIKCCwWm pic.twitter.com/X0Zlf5VWyD
— BoxingScene.com (@boxingscene) June 5, 2018
Джошуа наложително желае дуелът да се организира във Англия, до момента в който Уайлдър упорства това да се случи в Америка.

Това закъснение в договарянията донесе със себе си и различен проблем, защото от Световната боксова асоциация (WBA) издадоха заповед, съгласно която Джошуа би трябвало да направи наложителна отбрана против кандидата Александър Поветкин (34-1, 24 KO) .
 Еди Хърн дава $12,5 милиона на Уайлдър, с цел да се бие с Джошуа
" Искаме да се бием през септември, само че Уайлдър няма да може да се бие по това време. В подобен случай може да се бием с Поветкин през септември, а през февруари да се надигнем против Уайлдър. Искахме да организираме този дуел в този момент, тъй като имаше опция да го създадем на стадион " Уембли ", само че това наподобява все по-малко евентуално ", съобщи Хърн.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР