Британският професионален боксьор в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че

...
Британският професионален боксьор в тежка категория Антъни Джошуа заяви, че
Коментари Харесай

Джошуа: Ако не нокаутирам Пулев, ще е неуспех за мен

Британският професионален боксьор в тежка категория Антъни Джошуа съобщи, че ще одобри за персонален крах, в случай че не нокаутира Кубрат Пулев в мача сред двамата на 28 октомври в Кардиф.
Джошуа ще пази международните си трофеи на IBF, WBA и IBO против българския кандидат.
27-годишният англичанин има 19 победи в 19 мача до момента като експерт, всяка една от които с нокаут, в това число и последната му епична среща с Владимир Кличко през април, когато детронира популярния украинец в 11-ия рунд на " Уембли ".

Record breaker!An amazing 70,000 tickets sold so far for #JoshuaPulev making it the fastest selling sporting event in the Stadiums history pic.twitter.com/3B2itdwxIH
— Eddie Hearn (@EddieHearn) 12 септември 2017 година
" Това е тежка категория, би трябвало да нокаутираш противника. Това постоянно прибавя стойност към успеха - като черешка на тортата е. Никой не идва на боксов мач, с цел да гледа 12 рунда. Затова ще го приема като крах, в случай че не завоюва с нокаут. Така беше и против Кличко. Не е същото, в случай че оставиш съдиите да вземат решение и това прави бокса трогателен ", съобщи Джошуа.

 Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф
Британецът в следствие мисли и за мач против първенеца на WBC Дионтей Уайлдър, само че дава обещание, че преди този момент няма да подцени 36-годишния Пулев.
 Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф
Пулев има 25 победи в 26 срещи като експерт, а единствената му загуба е с нокаут от Кличко през ноември 2014 година.

Българинът е в топ 3 на ранглистите на WBC и WBO и е номер 1 в класацията на IBF, поради което е наложителен кандидат.

 Пресконференция на Антъни Джошуа и Кубрат Пулев в Кардиф
" Той е добре механически войник, който се пробва да те прекърши. Пулев ще бъде второто най-голямо име, против което ще се изправя (след Кличко). Той позволи неточности против Кличко, само че загубата не го обезсърчи и се завърна по-силен, тъй като има още какво да потвърждава. Той дочака своя нов късмет, сега той е като крал в България, а в случай че се показа добре ще получи голямо почитание ", сподели още Джошуа.

ГАЛЕРИЯ от конференцията на АНТЪНИ ДЖОШУА и КУБРАТ ПУЛЕВ в КАРДИФ - ТУК!!!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР