Британският принц Уилям сподели непоказвана досега снимка на своя дядо

...
Британският принц Уилям сподели непоказвана досега снимка на своя дядо
Коментари Харесай

Принц Уилям отдаде почит на дядо си с непоказвана СНИМКА

Британският принц Уилям показа непоказвана до момента фотография на своя дядо принц Филип и най-големия си наследник принц Джордж, написа dir.bg.

Фотографията, оповестена в формалната страница на херцога и херцогинята на Кеймбридж в Инстаграм, демонстрира принц Филип и дребния Джордж, които са седнали във файтон, ръководен от херцога на Единбург. Снимката е направена от брачната половинка на Уилям Кейт Мидълтън.

Принц Филип умря на 9 април на 99-годишна възраст.

" Вековният живот на дядо ми бе в работа на страната, на неговата брачна половинка, кралицата, и на нашето семейство. Щастлив съм, че той бе образец, който мога да последвам, както и че бе до мен в положителни и тежки дни. Благодарен съм, че брачната половинка ми можа да го опознае. Оценявам спомените, които моите деца ще имат от прародител си - да вземем за пример да ги вози в каретата си и да ги забавлява с дяволитото си възприятие за комизъм ", написа в поста си принц Уилям.


Принц Филип - брачен партньор на английската кралица Елизабет Втора и херцог на Единбург, ще бъде заровен в събота - 17 април, на гала в стеснен фамилен кръг, поради ограниченията, свързани с ковид пандемията. На погребението, което ще бъде излъчено по английската телевизия, ще участват единствено 30 индивида. По-рано тази седмица английският министър председател Борис Джонсън заяви, че няма да участва на събитието, отстъпвайки мястото си на някой от членовете на английското кралско семейство, с цел да може повече от тях да изпратят принц Филип в последния му път.



Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР