Британският принц Уилям се качи на драконова лодка в Сингапур,

...
Британският принц Уилям се качи на драконова лодка в Сингапур,
Коментари Харесай

Принц Уилям спечели състезание с драконови лодки в Сингапур

Британският принц Уилям се качи на драконова лодка в Сингапур, преди началото на церемониите по връчването на годишните награди, целящи да насърчат намирането на решения за екологичните закани, съобщи Асошиейтед прес.

Облечен със избавителна жилетка и черна шапка, принцът на Уелс седна в дълга тясна лодка, до момента в който гребеше със спортисти от клуба " Британски дракони " по река Каланг. Работейки по двойки, Уилям и останалите 19 гребци гребаха пламенно под равномерния темп на барабанист, изравен на носа на лодката. 

Лодката на принца завоюва къса конкуренция с друга лодка, чийто капитан беше английският висш комисар Кара Оуен.



Това не беше първият опит на Уилям, разпален състезател, който опита силите си в конкуренция с драконови лодка със брачната половинка си Кейт, принцесата на Уелс, по време на обиколката си в Канада през 2011 г. 

Състезанията с драконови лодки, произхождащи от Китай, имат близо 2000-годишна история и се трансформират в интернационален спорт през 1976 г. 



" Имах шанса да седнал съм до него, а той просто е доста прелестен човек ", споделя Лора Грийнууд, английска емигрантка, която е член на " Британските дракони ". " Той и преди е карал драконови лодки, тъй че се усещаше много убеден в това, което прави. Темпото беше много бързо, тъй че той се оправи доста добре. "  



41-годишният Уилям дойде в Сингапур нощес, преди церемонията по връчването на годишните награди " Ъртшот ", която се организира в Азия за пръв път, отбелязва АП.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР