Британският принц Уилям и съпругата му, принцесата на Уелс Кейт,

...
Британският принц Уилям и съпругата му, принцесата на Уелс Кейт,
Коментари Харесай

Уилям и Кейт изненадващо пристигнаха в Йордания за сватба

Британският принц Уилям и брачната половинка му, принцесата на Уелс Кейт, направиха изненадващо посещаване в Йордания, с цел да участват на сватбата на престолонаследника на страната и неговата младоженка от Саудитска Арабия, оповестиха международните информационни организации.

Уилям и Кейт са измежду множеството задгранични кралски особи, които участват на сватбата на 28-годишния престолонаследник Хюсеин и 29-годишната архитектка Раджуа ал Саиф.

Watch: Britain’s Prince William and Princess Kate arrive at Zahran Palace for the royal wedding of Jordan’s Crown Prince Al Hussein and are welcomed by King Abdullah II and Queen Rania.
— Al Arabiya English (@AlArabiya_Eng)
Церемонията ще се състои по-късно в четвъртък в двореца Захран - същото място, което са избрали за венчавките си бащата на престолонаследника, крал Абдула Втори, и дядо му, починалият крал Хюсеин.

Сватбата идва след сложен интервал за йорданската монархия, включващ обществен раздор сред краля и неговия полубрат, като някои коментатори поясняват националните тържества като метод за подсилване на публичната поддръжка в миг на непрекъснати стопански компликации.

The visit to the Middle Eastern country has a particularly personal link for the Princess of Wales.
— TOWN&COUNTRY (@TandCmag)
Очаква се събитието, което има за цел да внуши чувство за последователност, да включва детайли от предходни кралски сватби, в това число конвой от червени джипове „ Ленд Роувър “, които ще ескортират младоженците по улиците на Аман след церемонията.

Пътуването на Уилям и Кейт до Йордания не беше оповестено авансово, а идването им беше доказано от йорданските държавни медии няколко часа преди началото на дворцовата гала.

Първата дама на Съединени американски щати Джил Байдън и няколко членове на кралски фамилии от целия свят обявиха, че ще участват, измежду които кралят и кралицата на Нидерландия.
 Принц Хюсеин
Празненствата започнаха предходната седмица с къна празненство за Ал Саиф, проведено от бъдещата ѝ свекърва йорданската кралица Рания и посетено от неколкостотин дами.

Булката е приключила архитектура и е живяла и работила в Лос Анджелис. Баща ѝ е създател на една от най-големите строителни компании в Саудитска Арабия, а майка ѝ е родственик на саудитския крал Салман.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР