Британският принц Хари сподели в интервю, че е било страхотно

...
Британският принц Хари сподели в интервю, че е било страхотно
Коментари Харесай

Принц Хари за кралицата: Тя е в страхотна форма

Британският принц Хари показа в изявление, че е било ужасно да посети баба си - кралица Елизабет II - в Обединеното кралство на 14 април дружно със брачната половинка си Меган Маркъл, преди да заминат за игрите "Инвиктус " в Холандия.

Принцът разяснява, че му е било доста прелестно да се види с баба си и че тя е в страхотна форма .

Хари разкри, че двамата са се посмяли, пиейки чай , като изясни, че кралицата постоянно има ужасно възприятие за комизъм, когато е с него.​

Принцът увери, че поставя старания кралицата да се усеща подкрепяна, макар че той живее толкоз надалеч от нея . "Просто се убеждавам, че тя е подкрепяна и заобиколена от верните хора “, сподели той.


През февруари кралица Елизабет II се сблъска с COVID-19. Тя остана под карантина в замъка Уиндзор и анулира някои свои обществени изяви, в това число великденските тържества по-рано този месец.

Посещението на Хари и Меган бележи първото им взаимно пътешестване до Обединеното кралство, откакто се отдръпнаха от отговорностите си като висши кралски особи през 2020 година и се реалокираха в Санта Барбара, Калифорния, където в този момент живеят с децата си Арчи (на 2 години) и Лилибет (на 10 месеца).

Последният път, когато Хари посети Обединеното кралство, беше през юни 2021 година, когато с брат си - принц Уилям - откриха скулптура на починалата им майка - принцеса Даяна.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР