Британският принц Хари разказва в новата си книга как е

...
Британският принц Хари разказва в новата си книга как е
Коментари Харесай

Той ме хвана за яката и ме повали на пода: Принц Хари обвини Уилям в насилие

Британският принц Хари споделя в новата си книга по какъв начин е бил физически " атакуван " от по-големия си брат принц Уилям по време на спор през 2019 година, заяви " Гардиън ". 

Prince Harry accuses brother William of physical attack: report.

Harry writes in his new memoir " Spare " that during an argument in his London home, William called Meghan Markle " difficult " and " rude " before tackling him to the ground, the Guardian says.
— Charles Schneider (@charlesschnei)
Според вестника разказът за случая се появява в новата мемоарна книга на Хари " Spare ", която се чака да излезе по-късно този месец на фона на продължаващия спор в английското кралско семейство. 

38-годишният Хари написа, че по време на спор в кухнята на лондонския му дом Уилям нарекъл брачната половинка му Меган Маркъл " сложен темперамент ", " груба " и " избухлива ", преди да го повали на земята, до момента в който двамата продължавали да спорят. 

" Той ме хвана за яката и ме повали на пода. Приземих се върху купата на кучето, която се счупи под гърба ми, а частите се врязаха в мен " , цитира " Гардиън " книгата на Хари. Падането оставило драскотини и синини по гърба на дребния му брат.

След това Хари споделил на по-големия си брат да си тръгне. Според вестника Уилям погледнал " със страдание и се извинил " , спомня си Хари. 

Вестникът цитира размяната на реплики сред двамата принцове от книгата: Уилям " се обърна и извика: " Не е нужно да казваш на Мег за това ".

" Искаш да кажеш, че си ме нападнал? "

" Не съм те нападнал, Харолд ", отвърнал Уилям, като употребявал прякор за Хари. 

Prince Harry accuses Prince William of physical attack in book - report

" I would like to get my father back, I would like to have my brother back ". - yeah ok, thats not going to happen.
— Antisthenes (@thecynicalexpat)
Последното разобличаване за бурните връзки на братята идва в миг, когато татко им крал Чарлз се приготвя за коронацията си през май.

Хари и 41-годишната Меган разкриха прекарванията си в английското кралско семейство в документален филм на Netflix предишния месец за аргументите за зашеметяващото им тръгване за Северна Америка през 2020 година

В него те упрекнаха за огромна част от нещастието си расистките медийни изявления и издевателството от страна на таблоидите, някои от които, съгласно тях, фамилията е подбудило. 

Преместването им в Калифорния, родния щат на Меган, направи двамата непопулярни във Англия, където медиите постоянно ги показват като егоисти.

В фрагменти от телевизионно изявление за ITV в Обединеното кралство и CBS в Съединените щати, излезли тази седмица преди излизането на книгата, Хари съобщи, че желае " семейство, а не институция " .

" Бих желал да си върна татко си. Бих желал да си върна брат ми " , споделя Хари. 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР