Британският принц Хари каза, че той и съпругата му Меган

...
Британският принц Хари каза, че той и съпругата му Меган
Коментари Харесай

Меган и Хари ще съобразят броя на децата си с глобалното затопляне

Британският принц Хари сподели, че той и брачната половинка му Меган няма да имат повече от две деца . Хари направи това самопризнание в изявление с експертката по предпазване на типовете Джейн Гудал за септемврийския брой на сп. "Вог ", предадоха международните организации. Меган е гост-редактор на този брой на списанието.

Хари, който сходно на татко си принц Чарлз насочва предизвестия за заплахите пред климата, изрази в диалога безпокойствие за планетата , което повдигна въпроса и за идните генерации и за децата. "Максимално две ", сподели Хари на въпрос за броя на децата, които би желал да има със брачната половинка си. Той показа, че това, че през май е станал татко (тогава се роди Арчи, първото дете на Хари и Меган), е трансформирало вероятността му за нещата.

 g Getty

Хари съобщи, че унищожаването на околната среда е ужасяващо и добави, че хората към този момент живеят в това заличаване. За да илюстрира какво има поради, той сподели, че хората в този момент са като в опита със живите жаби в прогресивно загряваща се вода. "Ние сме като жаби във водата и към този момент сме в кипящата вода ", съобщи той.

"Винаги съм си мислел, че това място ни е обещано на заем. Ние би трябвало да можем да оставим нещо по-добро зад нас за идното потомство ", добави той.

 g Getty

В същото изявление принц Хари приказва и за неосъзнатата податливост към расизъм , като сподели, че някои хора не си дават сметка за личните си предубеждения и съпостави това със стигма, която се предава от потомство на потомство, съобщи Ройтерс.

Принцът сподели, че когато непосредствено се каже на човек, че е направил или споделил нещо расистко, той незабавно ще съобщи, че не е расист. Но хората неосъзнато могат да бъдат расисти поради средата, в която са отраснали и са били отгледани. Хари сподели, че "точно както стигма, която се предава от потомство на потомство, вероятността за света, за живота и за хората е нещо, което се научава " от фамилията, от по-възрастните генерации, от рекламата, от средата, в която човек живее.

 g Getty

Принц Хари в предишното разкритикува расистки нотки в някои медийни информации за брачната половинка си , която е афроамериканка по майчина линия и бяла по бащина линия, напомня Ройтерс.

 g Getty
Тема на месеца в Edna.bg Знам какво НЕ направи предишното лято Юли  Кокосово масло при изгаряния? Бъдете деликатни! Знам какво НЕ направи предишното лято Кокосово масло при изгаряния? Бъдете деликатни!  Слънцезащитен артикул за коса? Разбира се, че е наложителен! Знам какво НЕ направи предишното лято Слънцезащитен артикул за коса? Разбира се, че е наложителен!  Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден Знам какво НЕ направи предишното лято Липсва ти слънце? Ето 3 метода да събереш повече лъчи по време на работния ден Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР