Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл посетиха кралица

...
Британският принц Хари и съпругата му Меган Маркъл посетиха кралица
Коментари Харесай

За пръв път от 2020 г.: Хари и Меган посетиха заедно кралицата

Британският принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл посетиха кралица Елизабет II в Обединеното кралство за пръв път дружно, откогато се реалокираха да живеят в Съединени американски щати .

Двойката спря за посещаване в Обединеното кралство, преди да замине за Холандия за игрите "Инвиктус " , които принц Хари провежда за ранени и боледуващи военнослужещи.

UK's Prince Harry, Meghan Markle Visit Queen Elizabeth
— NDTV News feed (@ndtvfeed)
Херцогът и херцогинята на Съсекс, които се реалокираха в родния щат на Меган - Калифорния - през 2020 година , се завърнаха дружно в Обединеното кралство за пръв път от март 2020 година насам. Говорител на двойката удостовери, че са посетили 95-годишната баба на Хари - кралицата.

40-годишната Меган не се е завръщала в Европа от март 2020 година , когато тя и 37-годишният принц Хари извършиха последните си кралски задължения, преди публично да се отдръпват в края на същия месец.

Принц Хари се завръща в Обединеното кралство два пъти: за погребението на дядо си принц Филип през април 2021 година и още веднъж, с цел да разкрие скулптура на починалата му майка - принцеса Даяна - дружно с по-големия брат принц Уилям през юли 2021 година

Игрите "Инвиктус " бяха планувани за 2020 година , само че бяха отсрочени заради пандемията от COVID-19.

В понеделник представител на херцога и херцогинята на Съсекс удостовери, че Меган ще се причисли към принц Хари за първите няколко дни от игрите .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР