Британският принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл призоваха хората,

...
Британският принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл призоваха хората,
Коментари Харесай

Без подаръци на голямата британска кралска сватба

Британският принц Хари и неговата избраница Меган Маркъл приканиха хората, които желаят да им изпратят сватбени дарове, вместо това да създадат подаяние на някоя благотворителна организация, съобщи Ройтерс, представена от Българска национална телевизия.

Внукът на английската кралица и американската актриса ще сключат брак в двореца Уиндзор на 19 май. В известие за медиите от офиса на принц Хари се споделя, че младата двойка е извънредно признателна за сърдечните пожелания, които получава. Но тези благородни намерения би било хубаво да бъдат споделени с колкото се може повече хора. В този дух принц Хари и Меган приканват всички, поискали да им изпратят сватбени дарове, вместо това да създадат дарения на седем определени от тях благотворителни организации.

Сред тях са Асоциацията за битка с ХИВ измежду децата, фондацията Мина Махила помагаща на бедните дами в Мумбай, благотворителната организация за бездомниците в спешна обстановка, "Скотис литъл солджърс ", която е в помощ на децата, изгубили родител по време на военна работа в английската войска и др.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР