Британският принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл призоваха хората,

...
Британският принц Хари и неговата годеница Меган Маркъл призоваха хората,
Коментари Харесай

Принц Хари и Меган Маркъл призоваха да не им бъдат правени сватбени подаръци

Британският принц Хари и неговата избраница Меган Маркъл приканиха хората, които желаят да им изпратят сватбени дарове, вместо това да създадат подаяние на някоя благотворителна организация, съобщи организация Ройтерс.

 
Внукът на английската кралица и американската актриса Маркъл ще сключат брак в двореца Уиндзор на 19 май. В известие за медиите от офиса на принц Хари се споделя, че младата двойка е извънредно признателна за сърдечните пожелания, които получава. Но тези благородни намерения би било хубаво да бъдат споделени с колкото се може повече хора. В този дух принц Хари и Меган приканват всички, поискали да им изпратят сватбени дарове, вместо това да създадат дарения на седем определени от тях благотворителни организации.

 
 Сред тях са Асоциацията за битка с ХИВ измежду децата, фондацията Мина Махила помагаща на бедните дами в Мумбай, благотворителната организация за бездомниците в спешна обстановка, " Скотис литъл солджърс ", която е в помощ на децата, изгубили родител по време на военна работа в английската войска и други

Вижте още:
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР