Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл избраха

...
Британският принц Хари и американската му годеница Меган Маркъл избраха
Коментари Харесай

Сватбените цветя на Меган Маркъл и принц Хари ще бъдат...

Британският принц Хари и американската му избраница Меган Маркъл избраха добре позната на стилната промишленост лондонска флористка да аранжира украсата от цветя за сватбата им в края на пролетта, оповестиха от двореца Кенсингтън.

Филипа Крадок , измежду чийто клиенти са дизайнерът Александър Маккуин и английското издание на сп. "Вог " , ще употребява сезонни цветя от региона на Уиндзор за украсата на помещението за церемонията.

 ffhghf

Сред тях ще бъдат култивиран бели рози, цветето напръстник и обичаните на Маркъл божури .

 ffhghf

Освен това флористката ще включи клончета от бук, бреза и габър от заобикалящия двореца парк.

 ffhghf

При избора на растенията помогнаха принц Хари и Меган Маркъл.

 ffhghf

"Работата с тях е безусловно наслаждение. Процесът е неналожителен, креативен, занимателен и със мощно съдействие ", сподели Крадок.

 ffhghf

" Финалният дизайн ще подхожда на тях като двойка . Винаги се стремя да доближи това с работата си, като слагам на напред във времето снабдяването с локални запаси, сезона и устойчивостта ", добави тя.

 ffhghf

 ffhghf

Внукът на кралица Елизабет Втора принц Хари , който е пети подред в наследяването на престола, и Меган Маркъл - звездата от телевизионния сериал "Костюмари ", ще сключат брак на 19 май в параклиса "Сейнт Джордж " на Уиндзорския палат.

 ffhghf

 ffhghf

Те поканиха 600 посетители на сватбата си, макар че имената към момента се пазят в загадка.

 ffhghf

Над 2500 души аудитория от английския народ и благотворителни организации ще следят идването на булката и младоженеца и техните посетители, както и отпътуването на процесията с колесница след церемонията.

 ffhghf

 ffhghf

Още по тематиката:
Принц Хари и Меган Маркъл на изненадващо посещаване в Белфаст през днешния ден Малка кралска женитба: Меган и Хари ще поканят единствено 600 индивида на сватбата си! Сватбената тресчица продължава: Каква ще бъде венчалната халка на Меган Маркъл ? Диамантената тиара на принцесата - кое сватбено украшение ще избере Меган Маркъл за огромния ден? Моминското празненство на Меган Маркъл се организира през вчерашния ден на загадка локация! Ето къде ще бъде сватбата на принц Хари и Меган Маркъл
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР