Британският принц Филип е застрашен от разследване и съответно наказание

...
Британският принц Филип е застрашен от разследване и съответно наказание
Коментари Харесай

Принц Филип може да бъде наказан за катастрофата

Британският принц Филип е заплашен от следствие и надлежно наказване за породената от него тежка злополука. Припомняме, че преди дни неговият Land Rover Freelander 2 бе ударен странично на кръстовище от различен автомобил, ръководен от жена.
 Принц Филип и една нелепа злополука
Защо катастрофира принц Филип

Шеги и закачки със брачна половинка на кралицата

След удара, джипът на 97-годишния Филип се преобърнал два пъти, само че за благополучие кралската персона се отървала невредима. Според информацията, Филип е лишил преимуществото на дамата, а незабавно след удара е обяснил на свидетел, че е бил омаян от светещото против него слънце и не е видял идващата в профил кола.
 Снимка 402045

Все отново, съгласно юриста Ник Фрийман, представен от английската преса, принц Филип може да се окаже разследван за причиняване на злополуката по негова виновност.

Оказва се, че съгласно Фриймън, брачният партньор на кралица Елизабет Втора, може да се измъкне изсъхнал от обстановката единствено в няколко случая. Първо, в случай че се съгласи да съобщи своята шофьорска брошура непринудено, което в неговия случай би било най-логичното решение.

И второ, в случай че проверяващите преценяват, че не е в публичен интерес казусът да бъде доведен до край, имайки поради, че каквото и административно наказване да понесе херцогът на Единбург, то на процедура санкцията ще бъде платена от английския поданик.

Най-вероятното обвиняване, което заплашва принца, е причиняване на злополука по несъобразителност.

В предишното членове на английския кралски двор са били разследвани за нарушавания на правилника за придвижване по пътищата, само че принц Филип в никакъв случай не е бил измежду тях. Инцидентът с него обаче още веднъж повдигна тематиката дали не би трябвало да има ограничаване на възрастта за водачите.
 Принц Чарлз, един Aston Martin на вино и еко колите на английския кралски двор
Еко каляските на кралския двор

Мощност, само че не за сметка на природата

Само няколко дни след този случай принц Филип е бил спрян от пътни служители на реда до момента в който карал този път без колан. Според информацията органите на реда го пуснали с предизвестие.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР