Британският принц Чарлз се появи на снимачната площадка на най-новия

...
Британският принц Чарлз се появи на снимачната площадка на най-новия
Коментари Харесай

Джеймс Бонд получи кралска визита

Британският принц Чарлз се появи на снимачната площадка на най-новия филм от поредицата за Агент 007, който сега се снима в " Пайнууд Студиос " край Лондон, споделя " Ройтерс ".

70-годишният престолонаследник, който е патрон както на Британския кино институт, по този начин и на Британските разследващи служби, се срещна с артиста Даниел Крейг, който извършва основната роля за пети път в поредицата от общо 25 филм. На срещата участваха още Ралф Файнс и Наоми Харис, които играят надлежно функциите на главата на тайните служби М и Мънипени.

По време на обиколката в чест на приноса на поредицата за английската кино промишленост, Крейг и Файнс демонстрираха на принца офиса на М. Той следи и снимачния развой на една от сцените през мониторите на екипа, след което Крейг му сподели и две от известните коли " Астън Мартин ".

 Даниел Крей демонстрира модел на
© Reuters

Даниел Крей демонстрира модел на " Астън Мартин " от фотосите на Бонд на принц Чарлз

В началото на юни член от екипа пострада по време на фотосите на следена детонация. През май на снимачната площадка лека контузия на глезена получи и Даниел Крейг, който прекъсна работата си в Ямайка, с цел да се подложи на лека интервенция.

Известен към този момент с работното заглавие " Бонд 25 ", филмът е режисиран американеца Кари Фукунага. Сред новите попълнения в екипа е и сценаристът Фиби Уолър-Бридж.

Носителят на тазгодишния " Оскар " за основна мъжка роля Рами Малек ще влезе в облика на злодея, а на екрана като Ем и Кю още веднъж ще се завърнат Ралф Файнс и Бен Уишоу. В познатите дамски облици ще са и Наоми Харис като Мънипени и Леа Сейду, която още веднъж ще е Маделин Суан от " Спектър " от 2015 г.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР