Британският Принц Чарлз планира да удължи отпуската си, за да

...
Британският Принц Чарлз планира да удължи отпуската си, за да
Коментари Харесай

Принц Чарлз удължи отпуската си, за да лови риба на воля

Британският Принц Чарлз възнамерява да удължи отпуската си, с цел да може да върви умерено на риба , написа Контактмюзик.

71-годишната кралска персона и брачната половинка му - Камила, херцогиня на Корнуол, сега се радват на годишната си лятна отмора в Бирхал в имението Балморал в Шотландия. Отпуската не е задоволителна на Чарлз, за са се насити на едно от обичаните си занимания - риболова.

Кралският фотограф Тим Рук заяви, че е видял принцът на Уелс " с въдици на колата си ", и означи, че в Шотландия риболовът нормално е сполучлив.

Вероятно Принц Чарлз ще се причисли към риболова на татко си, принц Филип, който пътува до Балморал със брачната половинка си кралица Елизабет по-рано тази седмица. 99-годишният принц Филип е прочут също като обожател на риболова и обича да прекарва ваканциите си в улов на пъстърва и сьомга в Шотландия.
Съпругата на Чарлз, Камила, неотдавна похвали брачна половинка си като " най-хубавия " мъж на неговата възраст, който тя познава.

72-годишната херцогиня показа също, че след многоседмичната отпуска ще й е мъчно да се върне в формалните тоалети, които са нужни за кралските изяви след отпуската. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР