Британският принц Чарлз е дал положителна проба за COVID-19, съобщиха

...
Британският принц Чарлз е дал положителна проба за COVID-19, съобщиха
Коментари Харесай

Преболедувал и с 3 дози : Принц Чарлз отново е с коронавирус

Британският принц Чарлз е дал позитивна проба за COVID-19, оповестиха през днешния ден от неговия офис, което е вторият случай, в който английският престолонаследник се заразява с вируса.

„ Тази заран принцът на Уелс е дал позитивна проба за COVID-19 и се е самоизолирал “, оповестиха от Кларънс Хаус, добавяйки, че Чарлз е отменил плануваните си задължения за деня.

В сряда той участва на банкет на Британския азиатски концерн, като от фотосите се вижда, че е разговарял с други посетители, в това число с английския финансов министър Риши Сунак, осведоми Ройтерс. Здравният министър Саджид Джавид и вътрешният Прити Пател също са били измежду поканените.

73-годишният Чарлз, който разгласи през декември, че той и брачната половинка му Камила са получили бустерни дози ваксина против Коронавирус, преди този момент бе дал позитивна проба през март 2020 година, само че е изкарал вируса, по думите му, единствено с леки признаци. Тогава той прекара седем дни в самоизолация в дома си в Биркхол в Шотландия, преди да поеме още веднъж отговорностите си.
ТЕМА преди 1 час 1772 преди 2 часа 607 преди 2 часа 351
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР