Британският принц Андрю ще бъде изправен пред американски съд по

...
Британският принц Андрю ще бъде изправен пред американски съд по
Коментари Харесай

Принц Андрю все пак отива на съд за сексуално насилие

Британският принц Андрю ще бъде изправен пред американски съд по обвинявания в полово принуждение, откакто не беше призната молбата му за отменяне на иск, заведен от Вирджиния Джюфре, предадоха международните осведомителни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Решението е на съдията от Манхатън Люис Каплан. Според него е прекомерно рано да се реши дали разкрито съглашение от 2009 година сред Вирджиния Джюфре и починалия финансист Джефри Епстийн е целяло да освободи от отговорност хора като принц Андрю. Той не е страна по сделката, която съгласно отбраната му го оневинява.

Адвокатите на херцога на Йорк упорстват, че през 2009 година американката се е съгласила да не води каузи против хора, свързани с Епстийн. Това е станало при договаряне на обезщетение по заведен от Джюфре иск против финансиста. Адвокатите ѝ обаче настояват, че съглашението важи единствено за подписалите се под него, само че не и " за трети страни ".

Засега няма коментар за решението на арбитър Капалан нито от представители на Андрю, нито от такива на ищцата.

Скандалите в английското кралско семейство

Американката Вирджиния Джюфре (38 г.) упорства, че е била жертва на трафик от страна на финансиста Джефри Епстийн, с цел да прави секс с принц Андрю в Лондон, когато е била 17-годишна и малолетна съгласно законите в Съединени американски щати. Тя счита, че би трябвало да получи финансово обезщетение.
Принц Андрю може да загуби купата си поради обвиняванията в обезчестяване
Херцогът на Йорк, Андрю, наследник на английската кралица Елизабет II, може да бъде лишен от правото да употребява купата " Негово височество "....
Прочети повече
Синът на кралица Елизабет Втора изрично отхвърля всички изказвания на американката. Официално към този момент не са му отправени обвинявания.

Съдебната процедура по желае, заведен от Джюфре през лятото, към момента е в начален стадий.

Американката е една от обвинителките на финансиста Джефри Епстийн, който бе наказан за трафик на малолетни за полова употреба. Той умря в затвор в Манхатън през лятото на 2019 година

В желае против принц Андрю Джюфре твърди, че точно Епстийн и негова другарка са я принудили да прави секс с английския принц.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР