Британският премиер Риши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши

...
Британският премиер Риши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик.
Риши
Коментари Харесай

Британският премиер на посещение в Шотландия


Британският министър председател Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, ще организира диалог на четири очи с първия министър на Шотландия Никола Стърджън при първото си посещаване в Единбург, което стартира през днешния ден, а съществена тематика се чака да бъде устрема на територията към самостоятелност. 

Стратегията на Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, е да се поставят старания в увещание на шотландците да останат в кралството. Ето за какво по време на визитата си той ще разгласи местоположението на две нови „ зелени “ свободни пристанища, които се чака да бъдат покрай Инвърнес и Единбург, а това е директно наблягане на изгодата, която Обединеното кралство носи на шотландците. 

Този метод е в внезапен контрастност с държанието на предшественичката му Лиз Тръс, която нито един път не беседва с Никола Стърджън по време на 49-дневното си ръководство и даже обиди първия министър на Шотландия като сподели, че е „ човек, който търси внимание “. 

Сунак беседва със Стърджън още в първия си ден на „ Даунинг стрийт “ като министър председател, срещна се с нея в границите на първия си месец на поста, а в този момент към този момент отпътува на посещаване, което ще бъде в границите на два дни. 

След като пътят на Шотландската национална партия към осъществяване на нов референдум за самостоятелност се усложни от решението на Върховния съд, че Единбург няма право да го организира, в този момент министрите в Лондон се надяват да засилят връзките в Обединеното кралство. 

Свободните пристанища съставляват зони с ниски налози за поощряване на вложенията и са концепция на Риши Сунак  Риши Сунак Риши Сунак – английски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 година в Саутхемпшир, още от времето, когато беше елементарен народен представител в Камарата на общините, а в този момент се чака да разгласи основаването на пет такива, като две от тях ще бъдат в Шотландия.

Проучвания на публичното мнение демонстрират, че министър председателят е доста по-популярен там от предшествениците му Борис Джонсън и Лиз Тръс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР