Британският премиер Риши Сунак, говорейки в понеделник в Рига пред

...
Британският премиер Риши Сунак, говорейки в понеделник в Рига пред
Коментари Харесай

Риши Сунак: Догодина ще предоставим не по-малко помощ на Украйна

Британският министър председател Риши Сунак , говорейки в понеделник в Рига пред водачите на страните, принадлежащи към Съвместните експедиционни сили (JEF), даде обещание през 2023 година да резервира или надвиши размера на военната помощ за Украйна , цитира думите му Руската работа на Би Би Си.

" Всички ние към тази маса сме едни от най-близките другари и съдружници на Украйна. Досега играехме водеща роля в поддръжката им и знам, че ще продължим да го вършим. И мисля, че би трябвало да вземем поради три целта, когато мислим за идната година.

Мисля, че първото е да подсигуряваме, че предоставяме повече военна помощ и че тази военна помощ се развива съгласно обстановката, пред която сме изправени.

Това значи повече противовъздушна защита, това значи повече артилерия и това значи повече бронирани транспортни средства .

От наша страна, в Обединеното кралство, ние се ангажирахме през идната година да запазим или надхвърлим помощта в размер на 2,3 милиарда английски лири (около 2,8 милиарда долара), предоставена тази година, и доста се надявам и предизвиквам другите към тази маса да дадат най-хубавото от себе си. да продължи мощната поддръжка, " съобщи Сунак.

На срещата на JEF в Рига участваха водачите на Дания, Финландия, Естония, Исландия, Латвия, Литва, Холандия, Швеция, Норвегия и Обединеното кралство. На нея по видеовръзка
 Англия чака съветската войска да буксува в Украйна в идващите месеци
Англия чака съветската войска да буксува в Украйна в идващите месеци

Стратегията на Москва в този миг не е в положение да реализира задачите си
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР